Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pisząca

Seks za pieniądze

Polecane posty

Gość Pisząca

Cześć Dziewczyny! Mam dość nietypowa sprawę i liczę, że uda mi się tu znaleźć pomoc. Piszę pracę dyplomową na temat kobiecej prostytucji i muszę przeprowadzić z 10 kobietami, które uprawiają lub uprawiały seks za pieniądze wywiady. Badam motywy, więc pytania dotyczyłyby głównie tego, czemu zaczęły to robić, co z tego miały itd.. Oczywiście wszystko anonimowo, "rozmowy" mogą być w formie e-mail lub na GG. Jeśli czyta to dziewczyna, która może mi pomóc, bardzo proszę o odzew! Pozdrawiam Was, Ola

Gość gość
piszaca-sama jestes facetka wiec tego nie wiesz lyb udajesz ze nie wiesz wiec ja Tobie powiem:jezeli przeprowadzisz jakikolwiek "wywiad" z kobietami-otrzymasz same klamstwa.Powinnas wiedziec albo jeszcze jestes za mloda zeby wiedziec o tym ze zadna facetka a przynajmniej 98-99% facetek nigdy nie powie ci prawdy na temat swojej plci.NIGDY.Zawsze otrzymasz takie odpowiedzi jakie im beda akurat tego dnia pasowaly a zawsze beda takie zeby przedstawic siebie w jak najkorzystniejszym swietle.Dzis moze to byc odpowiedz A a gdy ta sama facetka uzna ze korzystniej jest odpowiedziec co innego-to jutro bedzie to odpowiedz B.Obie moga byc skrajnie rozne.Tak wyglada prawda na temat twojej plci.Badacze kobiet badaja LATAMI jeden temat a ty tu chcesz ad hock otrzymac wypowiedzi do swojej "pracy".Bezdioe to"praca"taka jak poglady feministek,czyli same bzdury i idiotyzmy.

Gość gość
Robie z toba zaklad ze zadna nie powie wprost ze lubi dawac za kase bo ja kreci i kasa i dawanie.Kazda bedzie obwiniac"swiat"i mezczyzn i wszystkich wkolo tylko nie sama siebie.Zaklad?

Gość Pisząca
Szczerze? Mam w pracy pewne hipotezy i albo poprzez wywiady je potwierdzę, albo nie. Na tym polega praca... Potrzebuję dziewczyn, które są gotowe w ogóle cokolwiek o tym powiedzieć. Nic na siłę, będę pracować na tym, co dostanę.

Gość Pisząca
piszaca.jeden@o2.pl

Gość Pisząca
Dziewczyny, nie będę Was oceniać, nikt poza mną nie będzie miał dostępu do e-maili, a ewentualne wnioski czy cytaty umieszczone w pracy będą anonimowe! Zależy mi na tych rozmowach, pomóżcie :)

Gość gość
jak ide do piekarni po bulki to musze zaplacic, jak on chce mnie wydymac to tez musi placic

Gość gość
Czemu uważacie że prostytucja to coś złego? Taka kobieta wie co robi i sama tego chce, a dla facetów niektórych są one potrzebne. Jak będzie chciała i kiedy będzie chciała to sama z tego zrezygnuje. A dla niej to łatwy zarobek. Po co więc jej pomagać?

Gość piszaca
Może jednak znajdzie się osoba, która zechce cokolwiek powiedzieć/ napisać o tym co to w ogóle oznacza "być prostytutką dzisiaj"?