Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciepło się zrobiło i już bachory latają przed blokami i drą mordy. MASAKRA

Polecane posty

Gość gość

Jestem wściekla !!!

Gość gość
mimo tego że sama mam dziecko, nie mogę się nie zgodzić z wami. Wczoraj o tym pomyślałam. Że się zacznie:)

Gość gość
mimo tego że sama mam dziecko, nie mogę się nie zgodzić z wami. Wczoraj o tym pomyślałam. Że się zacznie:)

Gość gość
K****, mnie szlag trafia, chyba zacznę n*******lać kamieniami w tych gówniarzy, zaraz też zacznie się wieczorne wysiadywanie na ławkach, chlanie browarów, darcie mord i obszczywanie krzaków. Dobrze,że niedługo się wyprowadzam.

Gość gość
u nas jest spokoj odkąd sprzed blokow usuneli wszystkie ławki :) ale keidyś oj dzialo sie, działo, banda gowniarzy wysiadująca na lawkach, drąca mordy do pozna w nocy, koszmar

Gość gość
Bloczkowscy nie narzekajcie, w dzielnicy domów mam nie dość że bachory drące ryja, motocykle i kundle wiecznie n*******lające, to jeszcze kosiarki, na jesieni odkurzacze do liści, w zimie odsniezarki oczywiscie mechaniczne, pily mechaniczne do drewna, w niedziele n*******lajaca na caly regulator muzyka z samochodow, gdy je myja. W tym roku kupuje sluchawki dla budowlancow i sram na ten halas. Mam nadzieje, ze pomoga, bo inaczej czeka mnie kaftan i Tworki

Gość gość
hahahah dobrze wam tak mocherowe berety zacznie się juz hałas krzyki dzieciaków hihihi dobrze wam tak:):)

Gość gość
U mnie w tym roku tez bedzie spokoj. Jesienią usunęli ławki sprzed klatek, były skargi sama taką zlozylam osobiscie, darcie ryja do 2 w nocy, menele i malolaty z wódką. Za blokiem piaskownice i hustawki usunęli, obok dwoch innych blokow tez, wspolnota mieszkaniowa konczy wlasnie jeden duzy plac zabaw na skraju osiedla. Ławki przeniesli pod pasaż przed sklepami ;) No i gra gitara, za oknem bede miala teraz wielki trawnik, kwiatki, drzewa, zielen i spokoj ;)

Gość gość
a Ty siedzialas z dupa przed tv czy jak?