Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkojataka

jak znależć przyjaciół ?bliskie osoby?

Polecane posty

Gość tylkojataka

Witajcie może mi doradzicie w mym problemie nigdy nie miałam przyjaciółki,niewiem dlaczego jestem bardzo wrażliwa wszystko mocno przezuywam cierpie na nerwice depresje zaburzenia osobowości .Czy ludzie wyczuwają że ktoś jest inny?

Gość gość
ile masz lat? oferuję przyjaźń mailową na razie, wirtualnie łatwiej zacząć, bo od razu dociera się do jego wnętrza, nie patrzy na powierzchowność, którą często kierują nerwy. Podaj maila, odezwę się ;)

Gość gość
tak, od takich jak ty odsuwaja sie :) znam to bo bylam taka sama widzieli mnie tylko jak im zle bylo albo czegos chcieli ,wowczas bylam dobra do wyplakania sie moja uczuciowa strona pelne zrozumienie dobra porada przydawaly sie ale do pogadania woleli pustaki ktore szafuja znajomosciami na lewo i prawo nikogo nie szanujac :) ludzie co nie ktorzy sa naprawde pop***********i i nie warci uwagi ani poswiecenia im chocby sekundy uwagi to sa wlasnie ci co widza twoje zalety dopiero jak ich w tylku przycisnie ....olej takich ! tylko na to zasluguja

Gość trulutulisia
Wg mnie: - dużo rozmów - dużo spędzania wspólnie czasu, najlepiej przy robieniu tych samych czynności - wspólne wspomnienia, zainteresowania i doświadczenia z przeszłości (mieszkanie w tym samym mieście, posiadanie kilku wspólnych znajomych, hodowla kotów, podobne poglądy na dane tematy) - wspólne przeżycia na bieżąco: najlepiej te bardziej wyjątkowe jak wycieczki, koncerty.

Dziękuje wam za odpowiedzi wierze mimo wszystko że gdzies jest ktos kto mnie polubi taka jaka jestem tio dziwne ale nie mam kompleksów nie jestem brzydka ale nie jestem pewna siebie mam 28 laT JESTEM MĘŻATKĄ

Gość gość
sprawdź maila, napisałam ;)