Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bóle typu kolka w dole brzucha 33 tydzień ciąży

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny dziś miałam dosyć stresujący dzień, trochę się zdenerwowałam, poza tym odkurzałam dom i nosiłam odkurzacz na piętro, byłam pewna że trochę roboty nie zaszkodzi ale od kilku godzin mam bóle w dole brzucha, nie takie skurczowe jak miesiączkowe tylko takie jak kolka, szczególnie jak się schyle tak boli, że aż się nie mogę wyprostować. Boję się bo to już zaawansowana ciąża 33 tydzień, co to może być :(

mogłaś się przeforsować - logiczne tak? jesli masz do tego twardy brzuch to by wskazywało na skurcze, weź no spę.

Gość gość
podbijam

Gość gość
jezu, nie wiem, zadzwoń do swojego lekarza prowadzącego

Gość gość
ja bym radzila sie polozyc i odpocząć. Nie powinnas sie tak forsowac w zaawansowanej ciązy. Wiem ze to cięzko powiedziec bo sama jestem w 35 tygodniu i az mnie nosi zeby sprzątac ale staram sie powstrzymywac. Odpocznij - przez noc powinno Ci przejsc a jak nie to jutro do lekarza dzwonic

Gość gość
Ja jestem w 32 tygodniu i mam tak jak za dużo sie nachodze. Dodatkowo czasami mnie delikatnie pobolewa brzuch tak jak na okres tylko znacznie lagodniej prawie nieodczowalnie. Czy powinnam zglosic to lekarzowi?

Gość do gościa powyżej
tak samo jak autorka, odpocznij i jeśli do jutra nie przejdzie to zadzwon do lekarza

Gość gość
też mam,na tym etapie to normalne,nie trzeba się specjalnie przepracować by mieć tzw kolkę,wystarczy że szybciej wstaniem,za szybko chodzimy i dolegliwości gotowe ;)