Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o szczera odpowiedz mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Jakbyście zareagowali, ze 21letnia dziewczyna jest dziewica? Wiem, ze nie brzmie zbyt poważnie pytając sie o to na podrzednym forum ale martwie sie tym. Czy to cos nienormalnego?

Gość gość
to jest dziwne w dzisiejszych czasach ale znam starsze dziewczyny od ciebie i też sa dziewicami.

Gość gość
Ale pomyslalbys ze ze mna cos nie tak, rozczarowalbys sie? Jestem osoba lubiana i zawsze taka bylam. Lubie rozrywki, wbrew pozorom wielu facetow zabiegalo i zabiega o moje wzgledy. Nie jestem brzydka ani glupia. Jednak wyszlo tak, ze nie pokochalam nikogo na tyle żeby uprawiać z nim seks.

Gość gość
a 28 letnia dziewica?

Gość gość
To skarb ze nikt jej przedemna nie ruszal ... tak bym pomyslal

Gość prawictwo pospolite128
dla mnie może być

Gość gość
bez przesady nie jest to zaden wstyd tylko wiesz kwestia czy ty nie wolisz kobiet?

Gość gość
20-21 lat jeszcze ujdzie jako dziewica ale 28??? :-o sorry laska ale co jest z Tobą nie tak?

Gość gość
Zaimponowałaby mi, miałbym do niej szacunek. No i zarywałbym do niej :) Ale nie na samo "rozdziewiczenie" a z myślą o poważnym związku, taka dziewczyna to materiał na żonę. No i nie słuchaj prowokatorów i trolli, o ile sama nie jesteś prowo :p

Gość gość
A rimming już robiłaś?

Gość autorka21
Myślę, ze jestem bi. Calowalam sie i z kobietami i z mężczyznami. Niezaleznie od plci mi sie podobalo. W sumie,chcialabym jiz przezyc swój pierwszy raz ale nie wiem z kim. Mimo, ze na pewno ktorys z moich kolegów gdybym tylko zrobila pierwszy krok bylby chętny do zacieśnienia relacji. Sami rozumiecie chyba, ze to trochę glupie tak bez,milosci:)

Gość autorka21
Myślę, ze jestem bi. Calowalam sie i z kobietami i z mężczyznami. Niezaleznie od plci mi sie podobalo. W sumie,chcialabym jiz przezyc swój pierwszy raz ale nie wiem z kim. Mimo, ze na pewno ktorys z moich kolegów gdybym tylko zrobila pierwszy krok bylby chętny do zacieśnienia relacji. Sami rozumiecie chyba, ze to trochę glupie tak bez,milosci:)

Gość gość
Dziewczyno, puknij sie w głowę. Odpowiedź jest tylko jedna: jesli jakis facet pomysli że coś z Tobą jest nie tak, jest idiotą. Ty jestes normalna, a on jest idiotą. Rozumiesz? I to może być dla Ciebie dobre sito: patrz jak który reaguje - jesli negatywnie, spław go.

Gość autorka21
Nie, to nie prowo. Dobrze, ze mi to napisales bo juz czulam sie trochę nienormalna. Naprawdę zaczelam sie tym martwic, ze cos ze mna nie tak a ewentualny partner będzie niezadowolony ze mnie jako kochanki. Pozdrawiam Cie

Gość gość
ja podobni jak młodsza koleżanka - nie spotkałam nikogo kogo bym pokochała na tyle, by móc z nim uprawiać seks... właściwie, to spotkałam, a ona kochał inną; ci, ktorzy mnie podrywali nie podobali mi się, no i w sierpniu bede miec 28 lat i dalej bede dziewica

Zaimponowałaby mi, miałbym do niejszacunek. No i zarywałbym do niejAle nie na samo "rozdziewiczenie" az myślą o poważnym związku, takadziewczyna to materiał na żonę. No inie słuchaj prowokatorów i trolli, oile sama nie jesteś prowojuż prawiczek ha ha

Gość gość
Nie pokochałam nikogo na tyle, żeby uprawiać z nim seks, ale zrobiłam rimming jednemu chłopakowi, który bardzo mi się podobał :)

Gość autorka21
Podszywy spadać!

Gość gość
lol, moje dwie najbliższe kumpele 25 lat - obie dziewice. więc luz.

Gość Taki_jeden_964
a 28 letnia dziewica? No to przecież spoko... Nie chce mieć żony, która sypiała wcześniej niewiadomo z kim.

Gość autorka21
Staszek a Ty co o mnie uwazasz? Bylbys rozczarowany czy nie? Serio, nie jestem jakas brzydka wręcz przeciwnie. Mam powodzenie, wielu do mnie zagadauje ale chyba wolniej dojrzewam i jakoś nie mialam okazji przezyc z nikim pierwszego razu tak aby nie byl to przykry obowiązek

Gość gość
może powinnam przespać się z byle kim, to by mnie przynajmniej nie pytali, co ze mną nie tak... mam 2 przyjaciółki w moim wieku- jedna jak ja, czeka na księcia i podobnie jak ja, pewnie sie nie doczeka... inna miala ponad 30 partnerow seksualnych - i tez jest sama... nie wiem, co lepiej, puścić się, czy zachować cnotę dla wybrańca, który moze się do usranej smierci nie pojawić

Gość autorka21
Staszek seks to cis normalnego wiec zaczelam sie martwic czy coś ze mna nie tak:P

Gość Taki_jeden_964
"puścić się, czy zachować cnotę dla wybrańca, który moze się do usranej smierci nie pojawić" Czemu miałby się nie pojawić, skoro ktoś tego bardzo pragnie. Jak nie stracisz cnoty w życiu to naprawdę nie będzie dla ciebie spełnione ?

Gość gość
ogólnie jestem zadowolona z życia, tylko ludzie dziwnie reagują, jak mówię, że mam 28 lat i jestem dziewicą... nawet w tym wątku padlo pytanie "co z tobą nie tak dziewczyno"? ano wszystko ze mną w porządku, może jestem za bardzo naiwna i wierzyłam w jakieś ideały, prawdziwą miłość itp. - nie chciałam dzielic swego ciała z kimś przypadkowym na siłę, bo tak trzeba... calowalam sie, macalam i bylam macana (nie raz i nie dwa ;) ), ale nie bylo penetracji, wiec mam 28 lat i jestem dziewica, czy to sie komus podoba czy nie

Gość gość
Staszek jestes taki seksi. Chcialabym zebys mnie przelecial i porzadnie pobil!