Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małakicia123

pomóżcie!!!! nie wiem co mam myśleć już o tym.. :(

Polecane posty

Witam, strasznie się denerwuje że to ciaza pomóżcie mi :( 14 lutego skończyła mi sie miesiaczka cykl trwa 28 dni.. 22 i 23 lutego uprawialismy z chłopakiem petting i kiedy byliśmy nadzy on wszedł na mnie i tak mizial mnie swoim członkiem a po chwili zszedł i za jakiś czas doszedł obok mnie powycieral się i swoje ręce też i później mi robił dobrze ale palców już nie wkłada.. I teraz mam problem boli mnie prawy jajnik już od jakiegoś tygodnia.. Boję się że to ciaza pomóżcie mi bardzo proszę wychodzą mi pryszcze i zaczęły mnie boleć piersi czy a miesiaczeke mam dostać 9 marca.. A i jakoś parę dni temu miałam taki biało przezroczysty rozciagliwy śluz.. wczoraj nie dostałam okresu bardzo sie denerwuje juz cały tydzień płacze i wgl bo boje się ze jestem w ciązy okresu nie mam już nie wiem co mam myśleć.. a brzuch mnie boli i piersi jak bym miała dostć

Gość gość
Bialawy sluz jest zawsze w drugiej fazie cyklu i zwiastuje okres:) ja bym sie nie martwila, nie skonczyl w tobie wiec nie ma mozliwosci aby plemniki dostaly sie do pochwy i zaplodnily jajeczko, po za tym musialyby to byc dni plodne a z tego co wyliczylam to plodne nie byly chociaz bylo blisko. Masz typowe objawy przedokresowe, czego sie boisz?

boje sie ze jestem w ciazy.. zaczynam mieć objawy nie wiem czy to schizy czy co :( bardzo się denerwuje :( nie mam śladu żeby był okres tylko boli podbrzusza