Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu śpicie w stanikach??

Polecane posty

Gość gość

Czy wszystkie ciężarne śpią w stanikach? Mnie mdli od stanika

Gość PANTERA w kropki
Ja śpię bez. Wygodniej i luźniej, wystarczy, że cały dzień piersi w staniku ;)

Gość gość
Ja spalam w sportowym . Mialam tak wrazliwe piersi że bez niego draznila mnie koszulka i nie moglam spać.

Gość Mamawrzesinka2014
Skad pomysl, ze w ciazy spi sie w staniku?? :-) po porodzie z cyckow robia sie mleczne balony to trzeba sie tak ratowac z poczatku, ale nie w ciazy.

Gość gość
Ja spałam gdzieś od 20 tc, bo od tego czasu miałam siarę, do stanika mogłam wkładki laktacyjne włożyć. Na noc miałam takie miękkie, bez fiszbin, sportowe bardziej.

Gość gość
w ciąży i zaraz po spalam w staniku bo nie chcialam miec cyców do pasa.

Gość gość
a to był włąsnie moj bład, bo gdy piersi w ciazy urposły o były juz ciezkie i duze zamiast spac w staniuku to tego niew robiłam co wiecej czasami po domu potrafilam do południa chodzic bez bo było mi wygodniej efekt opadniete piersi, zwiotczałe , skora sie rozciagneła

Za pierwszym razem spałam w staniku, przy synku miałam super piżamkę i zapomniałam o tych cholerstwach jak stanik. Zakładałam wkładki laktacyjne i było mi mega wygodnie. Fajne są z LOVI, cieniutkie, dyskretna ale są duże w sensie obejmuja ładnie pierś i dają poczucie komfortu;)

Gość gość
Ja mam spore piersi ale nigdy nie spałam w staniku - wygoda przede wszystkim, nawet kosztem lekkiego zwiotczenia - nie mam z tym problemu,ciąża, dzieci, ciało się zmienia i tyle. Nie jestem koniecznie "z tych dziwnych" :P co zdejmują stanik po przyjściu do domu. Po prostu zmieniam na wygodniejszy.

Gość gość
W staniku spałam tylko po porodzie przez cały okres używania wkładek laktacyjnych.

Gość gość
dlaczego piszecie, że jak ktoś przychodzi do domu i zdejmuje stanik to jest dziwny ?:D ja tak właśnie robię, jak wracam z pracy koło 19 to od razu wskakuję pod prysznic, przebieram się "w podomowe" (nie mylić z wyciągniętym dresem) ubranie i nie zakładam już stanika, bo bez jest mi wygodniej, jestem teraz w ciąży i też śpię bez stanika. Moje piersi są jędrne i nigdy nawet troszeczkę nie obwisały :)

Gość gość
oczywiście dodam, że nie zakładam stanika jak jestem sama z mężem w domu :)

Gość gość
Dziewczyny moze czas kupic porzadny stanik ktory oprocz tego ze dpbrze trzyma biust to jest jeszcze wygodny?

Gość gość
A rozumiesz, że nawet wygodny stanik może przeszkadzać? Nie każda kobieta lubi w nich chodzić. Ja też zdejmuję po przyjściu di domu, a staniki mam wygodne. Po prostu lubię chodzić bez stanika, czy to takie dziwne? Jest przepis, że każdy musi lubić to co Ty?

Gość gość
Co to za pomysł? Nie śpie w staniku NIGDY Raz, że niewygodnie, dwa, krępuje wszystko i zle się śpi.

Gość gość
Oczywisxie ze mozesz latac i po ulicy bez biustonosza. Nic mi do tego. Ale nie pisz ze masz stanik wygodny i ci przeszkadza bo sama sobie przeczysz. Wygodny stanik w niczym nie przeszkadza i nie drazni. Lazicie bez stanikow a pozniej piszecie ze po ciazy macie wymiona nie piersi. Nie po ciazy a po hasaniu bez stanika. Tak tak zaraz jedna napisze ze zawsze w staniku a piersi ma do brzucha. No moze gdyby byla bez to mialaby po kolana.

Gość gość
Tak przeszkadza bo nawet najlepszy materiał czujesz, ja tego nie lubię. Skoro tego nie rozumiesz to niestety ale jesteś ograniczona i to bardzo. A piersi nie mam wiszących bo ćwiczę i ani ciąża ani tym bardziej karmienie piersią im nie zaszkodziło. No ale Ty w to nie uwierzysz ograniczony człowieku.

Gość gość
Chodzenie w domu bez stanika też nie. Ale ja nie nam wymion a normalne, jędrne piersi. Skoro Ty musisz je non stop podtrzymywać to współczuję.

Gość gość
Mam na prawde wygodne staniki i nic mnie nie podraznia. Widoczne te wasze sa srednio wygodne i chyba jedna osoba w tym temacie wie co to wygodny stanik.

Gość gość
Bo Ty jesteś Alfa i Omegą wiedzy stanikowej. Nie ośmieszaj się już. To, że Ty masz wielkie, nieczułe cyce to Twój problem. O wielka znawczyni stanikowej wiedzy tajemnej. W jakiż to sposób część Ci oddać powinnyśmy, że nas oświecasz?

Gość gość
Tak trudno wam to sobie wyobrazić to proszę: mam duże piersi, stanik rozmiar 75 I . Dlatego zmieniam go w domu na sportowo-wygodny bo stanik który trzyma takie duże piersi jest jednak średnio wygodny.

Gość gość
Mam 70i i stanik mam wygodny. Nic mnie nie uwiera nie gniecie. Nie mam potrzeby zmieniac go w domu na inny. Zmieniam go po prysznicu na taki do spania. Tez z fiszbinami. Dlaczego spie w staniku? Bo mi wygodnie. Tez zgadzam sie z opinia ze wygodnego stanika sie po prostu nie czuje. Pewnie gdybym miala mniejsze piersi chodzilabym bez stanika.

Gość gość
ja śpie w staniku nie chcę mieć takich zwisów do pasa albo dalej. Podczas ciąży spałam w staniku i rodziłam dziecko w staniku. Nie karmiłam moje dziecko piersią. Teraz dzięki temu mam jędrne i piękne piersi.

Gość gość
Ja spałam w staniku tylko w okresie karmienia. Mam maleńki biust więc zwisy mi nie grożą. Ale mam bardzo biuściastą koleżankę i ona zawsze śpi w biustonoszu bo wkurza ją majtający sie ciężki biust.

Gość gość
Bo cycki zwisają :D

Gość gość
W ciąży miałam miseczkę G... Piersi bolaly, wiec spalam w sportowym staniku, po porodzie byly juz w rozmiarze J wiec tym bardziej... Dopiero po zakończeniu karmienia jak wrócimy do normy i nie byly takie wrażliwe to przestalam spac w staniku... Myślę, ze jak ktos ma maly biust to może mu to nie potrzebne ale przy większym to duża ulga

Gość gość
każdy stanik czuć- po prostu człowiek się przyzwyczaja i nie zwraca uwagi. a najwygodniejsze, to są takie źle dobrane jak dla mnie, czyli luźne w obwodzie, gdy materiał się już porządnie rozciągnie, a każda domorosła brafiterka by za takie upodobania ukrzyżowała. i nie każda ma duże piersi- ja np stanika potrzebuję wyłącznie dla prezencji i niczego więcej, więc nie muszę nosić stanika jak siedzę sama w domu. i biust mam na tej samej wysokości jak gdy byłam nastolatką. a co do spania, to nawet majtki czy zbyt obcisła koszulka potrafią przeszkadzać, nie mówiąc o biustonoszu, który jednak ściska ciało dużo bardziej niż majtki[nawet jak jest super hiper wygodny..] wszystko kwestia rozmiaru- jak biust duży, to na "wolności" przeszkadza bardziej niż odziany w stanik i na odwrót

Gość gość
o matko, jak się stanik za luźny w obwodzie robi to ja mam ochotę zrobić z niego podpałkę do grilla! :D POTWORNIE niewygodny wtedy jest dla mnie, ramiączka zaczynają się wpijać, fiszbiny gnieść, biust przeszkadzać... do spania właśnie tylko takie luźnawe czasem (głównie podczas PMS) noszę a biustu dużego nie mam, 30F ledwie :)