małakicia123 0 Napisano Marzec 10, 2014 Witam, strasznie się denerwuje że to ciaza pomóżcie mi :( 14 lutego skończyła mi sie miesiaczka cykl trwa 28 dni.. 22 i 23 lutego uprawialismy z chłopakiem petting i kiedy byliśmy nadzy on wszedł na mnie i tak mizial mnie swoim członkiem a po chwili zszedł i za jakiś czas doszedł obok mnie powycieral się i swoje ręce też i później mi robił dobrze ale palców już nie wkłada.. I teraz mam problem boli mnie prawy jajnik już od jakiegoś tygodnia.. Boję się że to ciaza pomóżcie mi bardzo proszę wychodzą mi pryszcze i zaczęły mnie boleć piersi czy a miesiaczeke mam dostać 9 marca.. A i jakoś parę dni temu miałam taki biało przezroczysty rozciagliwy śluz.. wczoraj nie dostałam okresu bardzo sie denerwuje juz cały tydzień płacze i wgl bo boje się ze jestem w ciązy okresu nie mam już nie wiem co mam myśleć.. a brzuch mnie boli i piersi jak bym miała dostć czy dostane jeszcze okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2014 na chooy sie bierzesz za te rzeczy, daj se na wstrzymanie to stresu nie bedzie. a my tu nie jestesmy lekarzami by to wiedziec. nie wiem test zrob moze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2014 Były przyjemności przy bzykaniu jest problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małakicia123 0 Napisano Marzec 10, 2014 nie bzykałam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HmHm2 Napisano Marzec 10, 2014 nie jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prawda nie ukryta Napisano Marzec 10, 2014 Zrób betę to raz a dwa to nie ma znaczenia kiedy miesiączka się skończyła, tylko kiedy zaczęła ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małakicia123 0 Napisano Marzec 10, 2014 zaczeła 9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach