Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Wziełam sobie laptopa do pracy

Polecane posty

Gość ukryta prawda

Oglądam filmy :) i pisze teraz na kafe

Gość gość
aha

Gość mmervos

A jaki ten laptop do pracy wzięłaś? Pytam, bo teraz przeglądam strony typu korzystneit.pl na których są fajne, świąteczne promocje i najbardziej w oczy rzucają mi się laptopy biznesowe HP. Czy ktoś posiada w swoim  biurze laptopa tej firmy? Chciałbym aby ktoś mi dobrze doradził. Jestem "laikiem" w takich sprawch więc nie ma co od razu pierwszy lepszy brać a potem żałować. Pozdrawiam! 

Gość dfsdsf

a ogladalas tomasza jak konia wali ?

11 godzin temu, Gość mmervos napisał:

A jaki ten laptop do pracy wzięłaś? Pytam, bo teraz przeglądam strony typu korzystneit.pl na których są fajne, świąteczne promocje i najbardziej w oczy rzucają mi się laptopy biznesowe HP. Czy ktoś posiada w swoim  biurze laptopa tej firmy? Chciałbym aby ktoś mi dobrze doradził. Jestem "laikiem" w takich sprawch więc nie ma co od razu pierwszy lepszy brać a potem żałować. Pozdrawiam! 

Temat stary i autorka pewnie już nie odpowie 😄 Ale jeśli chodzi o Twoje pytanie to generalnie laptopy HP są dobre, ja w pracy natomiast używam Thinkpad Lenovo X1 Carbon 5. Popatrz na modele w Korzystneit.pl , tam są głównie laptopy takie do pracy, biznesowe