Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry szampon lub odżywka na suche włosy

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś może polecić mi jakiś szampon, czy odżywkę na suche włosy? Nie prostuje, nie susze, mam takie lekko falowane, są suche bo farbuje na blond. Masakra, sklepowe kosmetyki pomagają mi na chwilę, byłam u fryzjerki, wydalam 100 zł na szampon i odżywkę, które pomogły mi ale też nie na długo. Chciałabym poznać Wasze opinie, jak poradziłyście sobie z suchymi włosami?

Gość gość
Proszę: www.anwen.pl/2013/02/wosowe-must-try.html Plus lektura tego bloga od deski do deski, żeby dowiedzieć się o myciu odżywką, o olejowaniu, o proteiach i silikonach... Tu możesz zacząć lekturę: www.anwen.pl/2014/03/wosy-suche-wosy-zniszczone-czym-sie.html

Gość gość
Aha, jak włosy masz falowane to masę lektury obowiązkowej jest też tutaj: www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=126

Gość gość
Dziękuję :) ktoś, coś jeszcze?

Gość gość
Jeszcze poczytaj blogi Kascysko i Czarownicująco, ewentualnie inne włosomaniackie (ale te dwa plus Anwen są najlepsze IMHO).

Ja używam odżywki Seboradin i muszę przyznać, że jest bardzo skuteczna

Gość gość
polecam mocno przejrzeć internet bo odpowiedni preparat zależy też w dużej mierze od tego jaka jest u Ciebie przyczyna suchości myśle że lekturę możesz zacząć od tego https://www.dobryfryzjer.pl/artykuly/skuteczne-sposoby-na-suche-wlosy i później skupić się na znalezieniu odpowiedniego środka, który bedzie w największym stopniu pomocny