Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masaz erotyczny

Polecane posty

Gość gość

Mam pewien problem z moja dziewczyna. Jej kolezanki wymyslily, ze na urodziny zarezerwuja jej termin u masazysty erotycznego. Od poczatku bylem do tego skeptycznje nastawiony, ale w koncu uleglem na ten jeden jedyny raz. Problem w tym, ze moja dziewczyna byla juz na 3 takich spotkaniach i twierdzi, ze jest to normalna wizyta u masazysty tak jak wizyta np. u dentysty. Nie potrafie tego zrozumiec, dlaczego to robi, skoro twierdzi, ze ze mna jest jej dobrze. Poza tym nie potrafie sie z tym pogodzic, ze ktos dotyka moja dziewczyne. Moze Wy macie jakis pomysl, jak moge rozwiazac, oczywiscie bez dodatkowego stresu, ten problem.

Gość gość
Nie mam problemu z tym, ze moja kobieta jest dotykana podczas wizyty u ginekologa w miejsca intymne, poniewaz jes to jak najbardziej normalne, na tym wlasnie polega badanie. Przeszkadza mi to, ze dziewczyna rozbiera sie przed obcym facetem, masazysta, ktory ja masuje po calym ciele, wlacznie z miejscami intymnymi, piersiami itp. To tak jakbym sie z kims nia dzielil.

Gość gość
Może nie jest jej z Toba aż tak dobrze?

Witam wszystkie Panie Moja partnerka bardzo lubi masazyki calego ciala, a najbardziej stóp. Z czasem doszedlem do sporej wprawy , znam bardzo dobrze rozmieszczenie receptorow na jej ciele, jesli ce to potrafie sprawic ze juz po paru minutach max. 10 jest calkowicie rozklejona i zrelaksowana co do stóp pamietam b. dobrze jak dlugo musialem ja do tego namawiac, byla zdania ze to oblesne .....nie higieniczne itd. A teraz .... wystaczy ze położy sie wygodnie zdejme jej skarpetki i po kilku min rozluzniona, ( nawet jesli na poczatku byla wyjatkowo wsciekła, takie jest zycie- czasem ) jestem wstanie sprawic ze tak sie zrelaksuje ze...zasnie , badz stanie sie to wstepem do bardzo goracej gry wstępnej-( nawet gdy pierwotnie nie wykazywała ochotyna sex)- to wyjasnia dlaczego ma stale ochote na masazyk stopek( o ile jest czas) Srodki polecam krem arnikowy do masazy firmy eris( ..mam wrazenie ze nieco jego jakosc spadla w ciagu 2 lat) i olejki do masazu ziaja...tanie i naprawe dobre sa + nastojowa muzyka, światło , olejki , swiece zapachowe inseminator7@o2.pl

Gość gość
brawo panie inseminator

Gość gość
inseminatorze, czy ona pożycza twoje skarpetki?

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji