Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie do konca mialo tak byc

Polecane posty

Gość gość

Dwa tyg.temu kochalam sie z moim facetem.Byl to stosunek przerywany.Wrocil z pracy zagranica i tak jakos wyszlo ze nie zalozyl gumki.Wina po obu stronach no ale do sprawy.Moj misiek stwierdzil ze nie doszlo do wytrysku w srodku.Jednak od paru dni czuje sie jakos dziwnie.Raz tryskam energia a raz to bym na siedzaco spala.Nie mam zbytnio apetytu i czesciej robie siku.Boli mnie tez podbrzusze tak jak na okres i bol ten czasami promieniuje na plecy.Moj brzuszek wyglada na wzdety.Wczoraj tak mnie bolal prawy jajnik ze wziela ciepla kapiel i troche popuscilo.W dodatku czuje sie mokro na dole.Moj sluz jest lepki i jest go dosc duzo.Jak policzylam to w dniu stosunku byl 10dzien cyklu.A moje cykle sa dosc rowne co 28 dni.Dobrze wiem jak i kiedy dochodzi do zaplodnienia i cala reszte wiec nie piszcie ze nastepna itd.Pytam czy jest jakas szansa na ciaze w tej sytuacji?Czy ktoras z Was miala podobnie i byla w ciazy?Do okresu jeszcze troche wiec pytam.

Gość gość020
Skoro piszesz ze 14 dni temu kochalas sie z facetem w 10 dc, a okcesy masz co 28 dni regularnie, to logicznie rzecz biorac za ok 4 dni dostaniesz okres. Jesli sie spozni znaczaco to bedziesz mogla zaczac sie martwic/cieszyc...

Gość gość
Dziękuje za odpowiedz.Testu narazie nie robie bo i tak napewno nic nie wyjdzie.Poczekam a potem zobaczymy.Nie martwie się ani nie shizuje co będzie to będzie.Zastanawiają mnie tylko te objawy.Obserwuje swoje ciało i wiem kiedy mniej więcej jajeczkuje ale nigdy nie było tak jak teraz.Pobolewał mnie brzych czy coś kłuło w jajnikach i też byłam wilgotna ale tym razem to na maxa jest coś nie halo.Wszystko jest jakby bardziej nasilone.Zobaczymy.Da znać jak już coś bede wiedziec.Dziewczyny piszcie jak było u Was.