Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celebrytki234

Siostra Juli Robert popełniła samobojstwo bo śmi

Polecane posty

Gość celebrytki234

http://www.se.pl/wydarzenia/swiat/zacpala-sie-bo-bya-brzydka_380621.html Nie była brzydka, a to co zrobiła - to podobno wina samej Julii Roberts, która od lat dokuczała siostrze wmawiając w nią, że jest gruba i nieatrakcyjna. W USA Julia jest piętnowana za to przez publiczność, ludzie piszą, że to wredna i podła osoba, a u nas o tym się w ogóle nie mówi - u nas jest piękna i święta....

Gość gość
wg mnie Julia nie jest piekna, ma parowkowate usta, dlatego lubie ja, bo sama mam takie :( co myslicie o ustach Julii Roberts?

Gość gość
Nie uwazam żeby Julia byla szczególnie piekna, jej siostra wygląda jak typowa brytyjka z gęby,

Gość gość
Uwazam ze ma za szeroki uśmiech,jak kon,

Gość celebrytki234
Nie wiem niewazne co sądzicimy o jej parówkowatych ustach, jesli masz takie nie pozostaje nic innego jak pokochac je, jestes na nie skazana:) Ja mam kolezanka, co dla niej ideał piekna to Julia Robert, ja nie wiem w polsce zrobili z niej taki ideał, a dla mnie zwykła dziewczyna bez mejk apu http://z4.frix.pl/frix427/d4d4bf90001220564d809673/Julia%20Roberts%20bez%20makija%C5%BCu.jpg

Gość gość
jest po prostu dobra aktorka, uroda nie ma tu nic do rzeczy

Gość gość
Julia wyglada jak przybysz z kosmosu a ja naleze do osob ktordd rzadko kiedy surowiej oceniaja urode takze..

Gość gość
Sztuczne solary nie sięgają jej do stóp.

Gość gość
mnie Julia Roberts nigdy się nie podobała, powiedziałbym nawet, że jest brzydka, chociaż to moja bardzo subiektywna ocena.

Gość gość
Julia jest piękną kobietą i tyle na ten temat . Nie wierzę ze przyczyniła się do śmierci siostry .Cała rodzina ma jakieś problemy emocjonalne .Ich brat ,tez aktor Erick jest alkoholikiem .Jesli szukać winy to chyba nalezy szukać w wychowaniu ,braku akceptacji i wsparcia w dziecinstwie .

Gość gość
Julia jest elegancka i z klasa ale jej uroda jest malo sympatyczna

Gość celebrytki234
Aktorka jest dobra,moze to wpływa na jej postrzeganie , bo naprawde sie wczuwa w role itd . ale wygladu modelki nie ma. Jest jakas takie przerosnieta w szczęce, a nos m a jakis długi mało kobiecy

Gość gość
Długi nos to ty masz w c***e... :D Celebrytką jesteś? Jeśli nie, to zamknij japę. Julia jest piękna. :)

Gość gość
Julia nie jest ani piękna ani święta. W ogóle dla mnie nie jest......nie istnieje. I z dobrego serca wam peezdy radzę...zajmijcie się własnym życiem a nie goownianymi celebrytami i internetowymi wypierdami na ich temat.

Gość celebrytki234
Długi nos to ty masz w c***e... smiech.gif Celebrytką jesteś? Jeśli nie, to zamknij japę. Julia jest piękna. "Zamknij Japę. Julia jest piekna" CO TY PUTIN?ze mnie zmuszac, to zamknięcia japy , siła chcesz mnie przekonac, zeby Julia zaczełaby mi sie podobac. Nigdy nie bedzie rozumiesz?Sa gusta rozne? Ty masz ,ale brzydki charakter człowieku

Gość gość
Nie znasz mnie pustaku, na jakich podstawach oceniasz charakter? Zaraz jebnę :D

Gość gość
I nawet nie zrozumiałaś przekazu.

Gość gość
Faktycznie paskudna i tłusta, ale Julka też obleśna, tyle tylko, że chuda. Nie chciałabym mieć takich córek, wstyd.

Gość dobro5434
jak ktos napisze"zamknij japę, bo moj gust jest lepszy bo ja wiem lepiej" to duzo jednak mowi o Tobie

Gość gość
Już się odezwały wielbicielki platynki na łbie i solary. Smacznego pączusie :D

Gość gość
Napisałam, żeby się zamknęła bo p******i głupoty. Jest lepsza czemu nie jest gwiazdą jak ona? A do oceniania pierwsza.

Gość gość
niesympatyczna uroda? a kto ma twoim zdaniem sympatyczna? scarlet johanson? bo ja osobiscie patrzec na nia nie moge. julia roberts i penelope cruz to moje dwie ulubione aktorki maja w sobie to cos a sa nieidealne

Gość dobro5434
:)

Gość gość
Scarlet Johanson jest taka d****arska, blond włosy jak u Polki, szeroka, ryj wielki, usta napompowane fuj.