Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alimenty zalegle help

alimenty zalegle help

Polecane posty

Gość alimenty zalegle help

Witam bylam dziś w biurzekomornika aby spytać się czy już ściąga kase za zalegle alimenty od ojca. A pani w biurze że musze złożyć wniosek o umorzenie tych starych za rok obojetnie jaki a sciagniecie tych bierzacych.dodam że nie chodzę już do szkoły . Jak to zrobic?

Gość gość
Jak i tak nie ma z czego ściągać to umorz to. Ja swojemu zaległę umorzyłam bo idiota i tak miał wiele problemów na głowie,nie chciałam mu dokładać. Państwo mi z funduszu wypłacało

Gość gość
Ale ma z czego mu sciagac.ma zajęte 3/4 wynagrodzenia.tylko jak napisac te podanie

Gość gość
normalnie...w czym masz problem?

Gość gość
To podaj mi wzór tego podania jak takie normalne

Gość gość
No oczywiscie moge zapalcic jak ktoś powie jak napisac te podanie

Gość gość
Nie składaj wniosku u umorzenie, bo to na twoją niekorzyść. Póki NIE JEST umorzone, to jest szansa, że kiedyś uda się to ściągnąć. Od kiedy wniosek o ściąganie był u komornika? kto go złożył? Idź do MOPSu, mają tam prawników, niech ci doradzą.

Gość gość
To znaczy nie wiem dokladnie od kiedy. Mam tylko pisma od komornika że ma zajete konto i wynagrodzenie 3/4 . Ja nie chce umarzac tych alimentow tylko chce żeby komornik sciagal co miesiac to kase i mi wypłacał

Gość gość
wez sie za robote i zostaw tego biednego schorowanego ojca w spokoju pindo jedna.

Gość gość
Jak zrobił dziecko to niech teraz płaci,

Gość gość
znow jakis oszolom broni alimenciarzy,a moze to jeden z nich i tak reaguje agresywnie,chlopie wez sie do roboty i plac na dziecko

Gość gość
Jesteś pewna, że miałaś napisać o umorzenie, a nie o wydanie zaświadczenia, że egzekucja okazała się bezskuteczna? z takim kwitem możesz się ubiegać o alimenty z Funduszu Alimentacyjnego, jeśli spełniacie kryteria dochodowe

Gość gość
Jak dostajesz z funduszu to ojciec I tak ma dlug idiotko. Co myslisz ze panstwo tak sobie by za darmo kase dawalo?

Dlatego nie zamierzam mieć dziecka bo taka baba będzie się znęcać i katować, zdzierać skórę nawet jak nie ma z czego płacić.A wiem że kraj opanowały kobiety opieka i zajmowanie się dzieckiem byłoby mi zakazywane.To chore żeby mężczyzna który jest na emeryturze np. jest chory i ma się z niego ściągać jego emeryturę na dorosłe dziecko a on jako starszy człowiek ma nie mieć z czego żyć:(

Gość gość
koszty komornicze komornik i tak pewnie ściągnie, skoro już u niego sprawa była a wiem, że komornicy wykorzystuja to, że się ludzie nie mogą dogadać i tobie powie jedno a tatusiowi drugie

Gość gość
Ja już nie chodzę do szkoly i nie uczę się dalej jako studentka. Tak jestem pewna co mi pani powiedziala że podanie o umorzenie biezacych alicentow ktorych już 5 lat nie otrzymuje a napisanie o sciagniecie zaleglych

Gość gość
Tak jestem pewna że chodzi o umorzenie bierzacych a sciagniecie zaległych.dodam że nie otrzymuje zadnych akimentow bo już 5 lat temu zakonczylam nauke. Chce poprostu kase która mi się nalezy

Gość gość
Pomoze ktos