Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziwna2013

Dziwny Lekarz Ginekolog

Polecane posty

Otóż mam pewien problem? Byłam wczoraj u Ginekologa ponieważ: Mam od 8 dni brak okresu, na ogół @ co 30 dni. W tym miesiącu okres się nie pojawił, robiłam test w południe wynik Negatywny . Poszłam do Ginekologa ponieważ od kilku dni mam kłucia w dole brzucha tak po środku :( Wczoraj miałam małą plamkę różową a w niej żyłeczki krwi. Lekarz stwierdził dziwną szyjkę macicy i powiększone jajniki (co to może oznaczać)? Mam kolejną wizytę w Poniedziałek za tydzień i mam zrobić kolejny test... Lekarz powiedział że na dzień dzisiejszy podejrzewa ciąże ale jak ,skoro test wyszedł Negatywny?

Gość gość
faktycznie dziwne ale nie umiem ci nic doradzić chociaż Mi też zanikła miesiączka, piersi bolały lekarz stwierdził że mam za wysoką prolaktyne zrobiłam badania i faktycznie miałam podwyższony dostałam tabletki na zbicie. Więc jeśli to nie ciąża to może ta prolaktyna?

Dziękuję za odp... :) W dalszym ciągu zastanawiam się nad tymi jajnikami bo, mam je powiększone :(

Gość mamalu123
Ja się może nie znam bo lekarzem nie jestem ale w ciąży to chyba się jajniki nie powiększają. Może odwiedź innego lekarza?

Tak myślę że koleżanka ma rację, powinnam pójść na wizytę do Ginekologa , który prowadził mi kiedyś ciążę :) Ten lekarz u którego wczoraj byłam to nowy doktorek w naszym mieście i chyba mój błąd że na niego trafiłam . Więc dzisiaj zapiszę się do znanego mi lekarza na wizytę i nie będę musiała czekać do Poniedziałku kolejnego! :)