Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudła

Schudłam 7 kg w 3 tygodnie!

Polecane posty

Gość schudła

Hej. Tak jak w temacie napisałam udało mi się w niecałe 3 tygodnie schudnąć 7 kg. Przez 2 tygodnie byłam na diecie norwskiej na której schudłam około 5 kg potem przeszłam na taką trochę bardziej zmodyfikowaną dietę owsiankową. Pierwszego dnia po norweskiej zjadłam owsiankę 3 razy dziennie (z =truskawkami, jabłkami itd.) i tak 3 dni bo potem zaczęłam jeść owsianki 2 razy dziennie bo nie czułam głodu (chyba żołądek mi sie skurczył) i tak dziś mija tydzeń od kiedy skończyłam dietę norweską i jestem na zmodyfikowanej owsiankowj na której schudłam kolejne 3 kg. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany chętnie opiszę jak robiłam owsianki itd :) Startowałam z wagi około 68 kg mniej więcej teraz waże 61 i nadal się odchudzam(wzrost 165cm.) Podkreślę że nei chodzę głodna :D Mam dużo siły energii poleprzyła mi się kondycja włosów paznokci i skóra się wygładziła i nie mam na niej zanieczyszczeń. Chciałam sie tylko spytać czy ktoś może był na diecie 3 dniowej bananowej bo planowałam na nią pójść :) a i nie bardzo wiem jak wrócić do zdrowego odrzywiania zeby ominąć efekt jojo. Jem teraz bardzo mało i nie chodzę glodna i nie mam wgl ochoty na słodycze ani ciasta, ale jak dojdę do wagi jaką chcę to chce wrócić do normalnego odżywiania tylko nie bardzo wiem jak :/

Gość gość
Ile jadłaś jajek i grejfrutów na norweskiej?

Gość schudla
Różnie. Jak byłam glodna to rano jadlam 2 a jak nie to 1 jajko. Grejpfruty jadlam na sniadanie i tak jak był w jadlospisie tovna drugie śniadanie. Ale nie zawsze jadlam calego . Czasami zjadlam pół i się najadalam.