Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kosztuje wydanie dokumentu prawa jazdy??

Polecane posty

Gość gość

jest tu ktoś kto w ostatnim czasie zdał? i wie ile się płaci, jak długo się czeka na odbiór plastiku? zdałam wczoraj i szukam informacji jak załatwić sprawę, żeby na wiosnę już śmigać autkiem :)

Gość hukiiiiii
ok1oo zł

Gość gość
102,50:) Gdansk

Gość gość
poznan 80zł czekałem okolo 3 tygodnie i to bylo w poprzednim roku

Gość gość
Okolo tygodnia trwa odbiór a z jakiego miasta jestes i za którym razem zdalas? Ja z Gdansla i za drugim:P

Gość gość
jestem z Bydgoszczy :) może nie będę się chwalić za którym razem zdałam, bo nie bardzo jest czym :P ale zmieniłam dwa tygodnie temu instruktora i zdałam bez szemrania wczoraj wieczorem. No tak się cieszę, że szok!! Autko już czeka, bo mąż jeździ do pracy rowerem :)) Uwielbiam jeździć, poryczałam się ze szczęścia jak nigdy :) gratuluję wszystkim, którzy zdali! Mam nadzieję-że macie możliwość taką i jeździcie na co dzień?!

Gość gość
o boziu Bydgoszcz :o mam nadzieje, że nie będę się z tobą mijał na drodze

Gość gość
a dlaczego masz taką nadzieję? przecież nawet nie widziałeś mnie siedzącej za kierownicą nieodpalonego auta, a już zakładasz, że jestem zawalidrogą-albo że jeżdżę jak "typowa baba" ? :) ja ci życzę żebyśmy się jednak spotkali gdzieś na Rondzie Jagiellonów, uśmiechnę się wtedy do ciebie najpiękniej jak potrafię ;)

Gość gość
Kochana ja mialam 26 h dodatkowych wiec rozumiem i tez zmienilam instruktora:P Zdalam za drugim, pierwszy termin mialam tydzień wcześniej i sie nie udali a drugi juz bez żadnych dodatków wiec teoretycznie powinnam jezdzic gorzej poszlo bezblednie! Tak sie cieszylam

Gość gość
i co, nie boisz się teraz tego momentu-że będziesz sama na siebie zdana za kółkiem? :)