Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Gdzie kupujecie kawę?

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrej kawy do domu, moglibyście poradzić mi gdzie kupię najlepszą? :)

Gość gość
w kawiarni

Gość olga 135
w sklepie

Gość gość
inka lub anatol- najzdrowsze...

Gość gość
Ja zaopatruje się w pyszną ziarnistą kawę w takim sklepiku przy metrze politechnika w wawce, który prowadzi rodzina Włochów. Mój facet z kolei nie jest już jakimś wielkim smakoszem i kupuje duże opakowania w hurtowni :) Na całe szczęście w naszym automacie saeco mamy dwa osobne pojemniki na kawę, które możemy łatwo wymieniać i każde z nas pije to co lubi najbardziej ;)

Gość gość
Uwielbiam Jacobs Kronung i szukam w promocyjnych cenach we wszystkich dyskontach :P najlepiej jeszcze z kubkami lub szklankami w zestawie

A czy ktoś z Was próbował kupować kawę/herbatę przez internet? Szukacie informacji opinii na temat poszczególnych marek przed kupnem? :) Ja ostatnio dużo czytałam, bo chciałam znaleźć coś dopasowanego do mojego smaku i znalazłam informacje o tym, że są mało znane marki, które podobno są bardzo smaczne ale niedostępne powszechnie w marketach, szczególnie w największych :)

Gość gość
gość Ja zaopatruje się w pyszną ziarnistą kawę w takim sklepiku przy metrze politechnika w wawce, X W wawce? Z jakiej pochodzisz dziury, wsiuro?

Ja kupuję w markecie, najczęściej tę która jest na promocji, ale jeśli któraś mi posmakuje to nie ma innej możliwości - szukam, aż znajdę po korzystnej cenie. Na szczęście w dużym mieście to możliwe, a tym, którzy nie mają takiej możliwości polecam zakupy w sieci - wygodnie i bez dźwigania :)

Gość blondyna3333
Tylko ziarnistą. Najczęściej w sklepach z agd

Gość magdaleeena
Wolicie kawę z ekspresu czy standardową formę? :)

Gość blondyna3333
W domu piję tylko z expresu ze spienionym mlekiem. W pracy zwykłą sypaną.

Gość gość
Jack Daniels o smaku whisky, niestety trudno dostępna w PL.

Gość AniaDoR
Ja często kupuję w necie Cafe Rene

Gość Kawoszka88
@AniaDoR "Ja często kupuję w necie Cafe Rene" Opłaca się przez neta?

Gość pattka9
Kawoszka88 2014.07.07 @AniaDoR "Ja często kupuję w necie Cafe Rene" Opłaca się przez neta? To ja może odpowiem? :P Opłaca się. Lepiej zamówić więcej, bo od stówki masz przesyłkę za free. Tym bardziej się opłaca, jak zaamawiasz jakąś kawę do ekspresu. No i szybko wysyłają.

Gość ania maszkoni
Zamawiam kawę z sieci, ale po prostu jest trudno dostępna, a jak już ją znalazłam w sklepie, to jednak cena była z lekka przesadzona. Trafika.pl ma DALLMAYR ESPRESSO MONACO za 13 zł, a na mieście widziałam już nawet ponad 20 zł za to samo opakowanie. Po prostu robię zapas jednym zamówieniem, a sama kawa jest wybitna.

Gość gość 777
Najlepiej kupowac kawę ziarnistą mielic ją w młynku i parzyc. To rozwiązanie dla przeciętnego Kowalskiego. Dla bardziej bogatszych polecił bym Expres do kawy na 4000 do 5000 wówczas co niektóre sklepy dają kilogramową kawę ziarnistą dobrej marki.

Gość gość
Katrem masz rację. Ja też bardzo często własnie u nich kupuję kawkę. Muszę przyznać ze zawsze maja bardzo wysokiej jakości, najlepsze gatunki. To jest to co każdemu kawoszowi polecam :)

Gość gość
A wiecie gdzie kupić jak najbardziej świeże ziarna, niepalone?

Gość kinggad
Z kaw najbardziej smakuję mi lavazza. Jest aromatyczna, wyrazista i mocna :) Kupuję ją w internecie w sklepie z kawą lavazza http://www.ekawy24.pl/ :)

Gość gość
Sa takie sklepy jak ten https://ekoitalia.pl/ W których to możemy kupić najlepsza i najsmaczniejszą kawę dla siebie.

Gość gość
w lewiatanie mala woseba :-P

Gość gość
Większe ilości dobrej, aromatycznej kawy do biura zamawiamy ze strony www.whippetcoffee.pl gdzie możemy liczyć na lepsze ceny.

Gość gość
Czy sklep kupkawe.eu wysyła przesyłki od razu? Warto u nich zamawiać?

Gość gość
Tak przesyłka jest wysyłana od razu kiedy otrzymają przelew:) Zamawiam co 2 miesiące kawę i nigdy nie było z tym problemu. A nad jaką kawą się zastanawiasz, ponieważ ja kupuje miesznka arabiki i robusty w idealnych proporcjach. http://kupkawe.eu/sklep/segafredo-selezione-crema/

Gość antek

Ja kupuje przez internet, bo jest o wiele lepsza niż w sieciówkach, a zależy mi na najwyższej jakości kawy 🙂 Niedawno odkryłam sklep bogactwokaw.pl i chyba przy nim pozostane, bo mają ogromny wybór kaw w super cenach 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować