Gość gość Napisano Marzec 11, 2014 Szukam dobrej kawy do domu, moglibyście poradzić mi gdzie kupię najlepszą? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2014 w kawiarni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olga 135 Napisano Marzec 11, 2014 w sklepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2014 inka lub anatol- najzdrowsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2014 Ja zaopatruje się w pyszną ziarnistą kawę w takim sklepiku przy metrze politechnika w wawce, który prowadzi rodzina Włochów. Mój facet z kolei nie jest już jakimś wielkim smakoszem i kupuje duże opakowania w hurtowni :) Na całe szczęście w naszym automacie saeco mamy dwa osobne pojemniki na kawę, które możemy łatwo wymieniać i każde z nas pije to co lubi najbardziej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2014 Uwielbiam Jacobs Kronung i szukam w promocyjnych cenach we wszystkich dyskontach :P najlepiej jeszcze z kubkami lub szklankami w zestawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaLitt 0 Napisano Marzec 24, 2014 A czy ktoś z Was próbował kupować kawę/herbatę przez internet? Szukacie informacji opinii na temat poszczególnych marek przed kupnem? :) Ja ostatnio dużo czytałam, bo chciałam znaleźć coś dopasowanego do mojego smaku i znalazłam informacje o tym, że są mało znane marki, które podobno są bardzo smaczne ale niedostępne powszechnie w marketach, szczególnie w największych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 gość Ja zaopatruje się w pyszną ziarnistą kawę w takim sklepiku przy metrze politechnika w wawce, X W wawce? Z jakiej pochodzisz dziury, wsiuro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emidrat 0 Napisano Marzec 24, 2014 Ja kupuję w markecie, najczęściej tę która jest na promocji, ale jeśli któraś mi posmakuje to nie ma innej możliwości - szukam, aż znajdę po korzystnej cenie. Na szczęście w dużym mieście to możliwe, a tym, którzy nie mają takiej możliwości polecam zakupy w sieci - wygodnie i bez dźwigania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondyna3333 Napisano Marzec 24, 2014 Tylko ziarnistą. Najczęściej w sklepach z agd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdaleeena Napisano Marzec 24, 2014 Wolicie kawę z ekspresu czy standardową formę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondyna3333 Napisano Marzec 24, 2014 W domu piję tylko z expresu ze spienionym mlekiem. W pracy zwykłą sypaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 Jack Daniels o smaku whisky, niestety trudno dostępna w PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AniaDoR Napisano Lipiec 7, 2014 Ja często kupuję w necie Cafe Rene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kawoszka88 Napisano Lipiec 7, 2014 @AniaDoR "Ja często kupuję w necie Cafe Rene" Opłaca się przez neta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pattka9 Napisano Wrzesień 2, 2014 Kawoszka88 2014.07.07 @AniaDoR "Ja często kupuję w necie Cafe Rene" Opłaca się przez neta? To ja może odpowiem? :P Opłaca się. Lepiej zamówić więcej, bo od stówki masz przesyłkę za free. Tym bardziej się opłaca, jak zaamawiasz jakąś kawę do ekspresu. No i szybko wysyłają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania maszkoni Napisano Grudzień 10, 2014 Zamawiam kawę z sieci, ale po prostu jest trudno dostępna, a jak już ją znalazłam w sklepie, to jednak cena była z lekka przesadzona. Trafika.pl ma DALLMAYR ESPRESSO MONACO za 13 zł, a na mieście widziałam już nawet ponad 20 zł za to samo opakowanie. Po prostu robię zapas jednym zamówieniem, a sama kawa jest wybitna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 777 Napisano Grudzień 10, 2014 Najlepiej kupowac kawę ziarnistą mielic ją w młynku i parzyc. To rozwiązanie dla przeciętnego Kowalskiego. Dla bardziej bogatszych polecił bym Expres do kawy na 4000 do 5000 wówczas co niektóre sklepy dają kilogramową kawę ziarnistą dobrej marki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2016 Katrem masz rację. Ja też bardzo często własnie u nich kupuję kawkę. Muszę przyznać ze zawsze maja bardzo wysokiej jakości, najlepsze gatunki. To jest to co każdemu kawoszowi polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2016 A wiecie gdzie kupić jak najbardziej świeże ziarna, niepalone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinggad Napisano Kwiecień 1, 2016 Z kaw najbardziej smakuję mi lavazza. Jest aromatyczna, wyrazista i mocna :) Kupuję ją w internecie w sklepie z kawą lavazza http://www.ekawy24.pl/ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2016 Zdecydowanie uważam ze jeśli chodzi o kawy to dobre sa mielone, z dodatkiem mleka juz po zaparzeniu . A jesli chodzi o dobre kawy to ja wybieram własnie takie ekologiczne https://ekoitalia.pl/index.php?id_category=18&controller=category Zdecydowanie najlepiej mi smakują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2016 Sa takie sklepy jak ten https://ekoitalia.pl/ W których to możemy kupić najlepsza i najsmaczniejszą kawę dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2016 w lewiatanie mala woseba :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2018 Ja kupuje w sklepie z kawami https://www.czaskawy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 15, 2018 Większe ilości dobrej, aromatycznej kawy do biura zamawiamy ze strony www.whippetcoffee.pl gdzie możemy liczyć na lepsze ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2018 Zamawiam na http://kupkawe.eu/. Mają moją ulubioną kawę w niskiej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 Czy sklep kupkawe.eu wysyła przesyłki od razu? Warto u nich zamawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2018 Tak przesyłka jest wysyłana od razu kiedy otrzymają przelew:) Zamawiam co 2 miesiące kawę i nigdy nie było z tym problemu. A nad jaką kawą się zastanawiasz, ponieważ ja kupuje miesznka arabiki i robusty w idealnych proporcjach. http://kupkawe.eu/sklep/segafredo-selezione-crema/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antek Napisano Luty 19, 2019 Ja kupuje przez internet, bo jest o wiele lepsza niż w sieciówkach, a zależy mi na najwyższej jakości kawy Niedawno odkryłam sklep bogactwokaw.pl i chyba przy nim pozostane, bo mają ogromny wybór kaw w super cenach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach