Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po przeczytaniu książki coś we mnie pękło.

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu zaczęłam czytać 50 twarzy Greya. Czytając recenzję podeszłam do tej książki jak do harlekina XXI wieku. Z każdym rozdziałem coraz to bardziej zaciekawiła mnie. Obudziłam w sobie kobiete pełną pożądania, zaciekawioną, która chce więcej i więcej. Podsyca mnie myśl o tym, jakby to było gdybym była na miejscu bohaterki. Mam ogromną ochote spróbować czegoś znacznie więcej w łóżku. Wstydze się zaproponować mężowi kajdanki albo bycie typowo uległej względem jego. Nigdy taka nie byłam. Lubiłam namiętny, delikatny seks. Świece, muzyka, półmrok i nagle mialabym wyskoczyć z pytaniem czy nie kupiłbyś pejcza?

Gość gość
przerabiałam to, w końcu się skusiłam. To było 8 lat temu. Przeżyłam najbardziej gorący romans na tej ziemi :)

Gość gość
Ja wręcz przeciwnie, lubię bardziej dynamiczny, zwierzęcy seks. Nie lubiłam nigdy romantyzmu typu świece, słowna gra wstępna. Lubię wolny początek aż po mocny , ostry środek i koniec (bez sadomasochizmu czy jakichś innych rzeczy, w razie jakby komuś tak się to kojarzyło :D ). Nie lubię agresji w łóżku nawet tej zainscenizowanej ale taki, prymitywny zwierzęcy seks jak najbardziej. Kajdanki i tego typu zabawki to już zabawa, gra , może komuś pasować lub nie ale tu w grę wchodzi wyrafinowanie :). Autorko , myślę że na początek wystarczy jak powiedz mężowi " Weź mnie mocno , tak jak lew bierze lwicę " :D. Nie wiem czy to trafi w twój czy jego gust ale tak można by zacząć zanim się weźmiecie za kajdanki czego ja akurat nie lubię i nie uznaję :). Wszystko jest dla ludzi. Najpierw męża zaskoczysz ale i ucieszysz a potem będzie chciał wiecej ;).

Gość gość
O matko tylko nie mów jak lew lwice :p po prostu powiedz ze masz ochote na trochę ostrzejszy seks. A kajdanki wcale nie są potrzebne, wystarczy jakiś szal. popatrz w necie gry karciane erotyczne, kup na jakąś okazję, np. spóźnione walentynki :p ja miałam kiedyś takie karty że byly oznaczone gwiazdami przykładowo 1 gwiazdka to takie czułe rzeczy a 3 gwiazdki już dla odważnych niby.