Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę iść na pogotowie

Polecane posty

Gość gość

Mam od 3 tyg nawracające zapalenie pęcherza. Tak boli, że nie mogę chodzić. Przeokropnie boli mnie głowa w części czołowej. Nie mogę wytrzymać. Nic od rana nie jadłam bo mi niedobrze i nie mam apetytu. Czy mogę udać się do szpitala? Jestem w mieście studenckim, daleko od domu, o tej porze nie znajdę lekarza. Okropnie się czuję... Nie mogę wytrzymać. Furagina nie działa.

Gość gość
Od dzisiaj Ciebie nie boli, tylko już jakiś czas, ale tak zazwyczaj jest z ludźmi, nagle im się przypomni, że chorują i pędzą na sor czy pogotowie, gdzie mają poważniejsze przypadki niż zapalenie pęcherza. Trzeba było myśleć wcześniej. Możesz kupić furaginum, w aptece, teraz bez recepty sprzedają mniejszą ilość. Powiedzą ci tam jak brać. Do tego witamina C.

Gość gość
Oczywiscie, ze mozesz isc w takim stanie

Gość gość
Mozesz isc na pogotowie.nie zastanawiaj sie.a ty u gory,nie zycze ci zapalenia pecherza... Boli jak cholera.

Gość gość
Przecież napisała, że Furaginum jej nie pomaga, więc jak najbardziej powinnaś się udać na pogotowie i powiedzieć, że leki Ci nie pomagają. Nie zwlekaj, bo ból przy zapaleniu pęcherza to coś okropnego, wiem, bo sama miałam nie raz.