Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzoannna

Prawie go zdradziłam!

Polecane posty

Gość dzoannna

Mam ogromny problem! Jestem mężatką, po czterdziestce, mam córeczke, cudownego, kochajacego męża, od pewnego czasu on spedza duzo czasu poza domem, poczułam się troche zaniedbana chociaz w łóżku nam sie ukladalo, za rzadko gdzies razem wychodzilismy itd...bardzo go kocham,Ale ostatnio pocalowalam jego przyjaciela,niewiem jak to sie stalo:/ co teraz?

Gość gość
A czy gdyby on pocałował Twoją przyjaciółkę, też byś stwierdziła, że Cię prawie zdradził czy raczej już byś się szykowała do rozwodu i narzekała jacy to faceci są beznadziejni? :O

Gość gość
zdradziłaś go ty ździro, mam nadzieję, że twój mąż połamie ci ręce i nogi ty durna lampucero

Gość zolw1993
To zależy od tego jak twój mąż rozumie zdradę .Oraz powinnaś mu powiedzieć bo prędzej czy później twój przyjaciel powie twojemu mężowi (np.w kłótni z nim)

Gość gość
prawie go zdradzilam ale orgazmu nie mialam bo mu tylko obciagalam,a do pchizdy nie wkladalam

Gość Destroyer
No no no tego bym się nie spodziewał, może lepiej nic mężowi nie mów a jego kolegi nie wpuszczaj do domu bo cię uwiedzie, zbałamuci i wylądujecie w łóżku.

Gość dzoannna
Problem w tym,ze on się we mnie zakochał :/ zawrócił mi w glowie,wiem, że zle zrobilam, nieumiem przestać o nim myśleć, a z drugiej strony kocham meza!

Gość destroyer
Jedyna rada na zapomnienie o gościu to: sex z mężem 2x dziennie i powiedzieć mu o tym że jego kolega ma na ciebie zły wpływ ( nie musisz wcale mówić o pocałunku) tylko że przy jego towarzystwie masz zbereźne myśli co do was. I to wystaRCZY by twój mąż zareagował w odpowiedni sposób nie raniąc waszego związku.

Gość dzoannna
Najgorsze jest to, że on często, pisze że nie może zapomnieć o tym pocalunku,że zostawi dla mnie zone itd...a mój mąż jakby coś wyczuł zaczął się jjeszcze bardziej starać! Boże głupio się czuje ://

Gość destroyer
nie daj się zwieśź tym pozornym podlotom!!! On tylko chce ciebie wydupcztyć a żony i tak nie zostawi, a ty możesz się pozbyć rodziny. Pomyśl i nie daj się zwieśź. Jeżeli mąż wyczuł to znaczy że mu na tobie zależy.

Gość dzoannna
Nigdy nie myslalam że w moim wieku jakiś facet będzie do mnie zarywal :) znam go juz tyle lat ,nie myślałam że kiedys coś do mnie poczuje, w sumie jestem na nniego zła ze wykorzystał mój moment słabości , a mąż teraz mi st rzelil tekst, że mnie bardzo kocha i nikomu mnie nie odda :o co zrobic powiedzieć mu prawde? Nie umiem udawac że nic się nie stalo...

Gość destroyer
No to co chcesz zrobić? Pość z jego kolegą na układ i znaleźć się w łóżku?

Gość dzoannna
Myślałam bardziej o tym by powiedzieć mu prawde, niechce go oklamywac...

Gość destroyer
"nie chce go okłamywać..." a co mają znaczyć te trzy kropki na końcu?

Gość gość
ta twoja prawda zburzy jego zaufanie do ciebie. schowaj sobie ta szczerosc do kieszeni i zmus sie zapomniec o tym koledze. napomknij mezowi, ze ten kolega ma na ciebie ochote i ze masz go dosc! wiem, ze brak szczerosci nie jest dobry, ale zbytnia szczerosc zrujnuje twoje relacje z mezem. wybierz co lepsze i czego chcesz.

Gość gość
ja bym sie z obydwioma rypala i obydwom bym dawala tylko kolega mosial by byc niemowa tak jak nasze pipki co one nic nigdy nie mowia nikomu

Gość prymus
k***sy też nigdy nic nie mówią ale zawsze powiedzą telepatycznie >wybierz mnie<

Gość dzoannna
W sumie macie racje, boję się tylko ze, przyjaciel mojego meza mu o tym powie w zemście za to że ja go odrzucilam, niechce go zranic chociaż już to właściwie zrobilam!

Gość gość
Prymus--a masz duzego i jestes dlugodystansowcem??

Gość prymus
a kto pyta?

Gość gość
dzoannna--a zapytaj sie przyjaciela co woli-- czy na recznym jechac i mezowi powiedziec----- czy ciebie bymac i morde na klodke czymac

Gość destroyer
Jeśli w taki sposób podchodzisz do tej sprawy to przegrałaś, rozkładaj nogi przed kolegą i niech cię dyma, albo powiedz mężowi o wszystkim i wyrwiesz się z tej sytuacji. Masz 40 lat i nie jesteś nastolatką co lata po dyskotekach.

Gość dzoannna
On powiedział, że nic niepowie mojemu mężowi, o naszym 'romansie' jak bede z nim sypiac, ale przecież to bylo jednorazowe zbliżenie, a ja nie pójdę z nim do lozka!

Gość destroyer
Do ciężkiej cholery! Przeciez nie zdradziłas męza dając temu dupkowi buziaka. Wiec czym ma cie szantażować?

Gość prymus
Idź , idź do łóżka bo tego chcesz.

Gość dzoannna
destroyer---ja bylam przez tego kolege juz rypana raz do rana

Gość dzoannna
ja bym momentami chciala zebym obydwoch miala to juz bym nic nie szukala

Gość dzoannna
Przestancie się.podsszywac!