Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotaniesamowity

pierwszy stosunek przed miesiaczką

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem Cie. Moze zawsze tak miala tylko do tej pory tego na to nie zwracala uwagi... To moze byc objaw zblizajacej sie miesiaczki.

Gość idiotaniesamowity
Wydaje mi sie ze teraz wszystko tak jak z horoskopem co by sie nie stalo zgadza sie bo fakty sie kojarza chociaż nie maja ze sobia zwiazku. Troche zagmatfane moje myslenie.. dzisiaj wezmie gorącą kapiel i postaramy sie jutro odprezyc. Jesli okres sie nie pojawi a test wyjdzie negatywny to należy czekac nadal?

Gość t1
Ja miałam kiedyś taką sytuację, że spóźniał mi się okres prawie dwa tygodnie, nawet byłam już w szpitalu, bo chciałam żeby dyżurujący lekarz przepisał mi leki na wywołanie okresu (schizę miałam straszną), niestety nie udało mi się do niego dostać, a w momencie kiedy weszłam do domu (i odpuściłam) dostałam okresu. Ja dostałam kiedyś od siostry taką radę na wywołanie okresu - 2 aspiryny i gorąca kąpiel, ewentualnie kieliszek wina. Zawsze działało, ale to w przypadku, kiedy nie "groziła" mi ciąża. Nie stresuj się chłopie, naprawdę trudno jest zajść w ciążę. Odpuśćcie i pewnie okres przyjdzie. Daj znać co i jak, pozdrawiam!!!

Gość idiotaniesamowity
Jasne ze dam znac! Dziękuję bardzo! Te slowa daja mi naprawdę wiecej cierpliwości i sile. Wiele bym dal aby ten okres juz przyszedl.. nie mam pojęcia co sie stanie jesli jednak bedzie dziecko! To byłby kobiec swiata ale czytając wasze slowa jest lepiej, naprawdę! ;)

Gość gość
To po co się braliscie za to nie szkoda wam życia?

Gość idiotaniesamowity
No chcieliśmy tego, a glupota wygrala.. no nie moge sobie wybaczyć ze to zrobiliśmy bez zabezpieczenia. Bardzo panikuje.. poklocilismy sie wczoraj, nie wiem co dalej.. niby bylem spokojniejszy tylko ze okresu nadal nie ma! Nadal czekanie..

Gość gość
ja od 2 lat jak glupia sie staram a takie dzieciary raz i w ciazy co za sprawiedliwosc? i jak sie okaze ze w ciazy to jeszcze pewnie usunie lub bedzie kombinowac jak sie pozbyc"problemu"

Gość idiotaniesamowity
Nikt nie usunie bobasa jesli bedzie. Bedziemy go kochac! I prosze nas nie osądzać po czynach innych. Tak to problem, a problemy sie rozwiązuje a nie usuwa bo moby byc obciążeniem. Tutaj rozwiazeniem bedzie wychowanie naszego malenstwa jesli takowe sie pojawi.

Gość idiotaniesamowity
Miesiaczka nie pojawila sie nadal.. nerwy sa ogromne! Brak wytrysku oraz prawdopodobnie dni nieplodne.. czy mozna by miec wiekszego pecha?

Gość gość
Współczuje Twojej dziewczynie. Nie ma w Tobie kompletnie żadnego oparcia, tylko nakręcasz jej strach, zamiast zachować się jak facet i ją uspokajać. Też miałam kiedyś do czynienia z takim typkiem i nie mogąc znieść jego zachowania po prostu go zostawilam...

Gość idiotaniesamowity
Kiedy jestesmy razem ma we mnie pelne oparcie i jestesmy silni, dopiero gdy jestesmy daleko od siebie i bez kontaktu wzrokowego psuje sie.. ona nie wie jak naprawdę u mnie jest.

Gość t1
Hej, to znów ja. Nie słuchaj złośliwych komentarzy, ja rozumiem desperację i złość kobiet, które nie mogą zajść w ciążę, ale nic nie usprawiedliwia obrażania innych. Nadal brak okresu? Nie załamujcie się. Trzymam kciuki za pozytywny obrót spraw :)

Gość idiotaniesamowity
Dziękuję. No czekamy niecierpliwie, jesli go nie bedzie to w czwartek za tydzien wykonamy test.

Gość idiotaniesamowity
Przyjalem rade i wspieram ją. Musimy byc teraz bardzo blisko. Miesiaczki nadal nie ma. Juz 4 dni. Jest jeszcze jesna kwestoa, kiedy uciska brzuch to boli ją, co to moze znaczyć?

Gość gość
A tak konkretniej w ktorym miejscu?

Gość idiotaniesamowity
Tak nisko, pod pępkiem. Temperatura 37, 2. Czy to ciaza? Jaka szansa ze nie?

Gość idiotaniesamowity
Wlasnie rozmawialiśmy. Temperatura spadla do 36,8. Wczoraj wynosila 36,6.

Gość idiotaniesamowity
z pochwy wydostal sie brązowy sluz. No i co teraz?

Gość gość
Za jakieś 3 godziny dostanie miesiaczke. :-P

Gość idiotaniesamowity
A czy miesiaczką moglo byc to co wyplenelo z niej po stosunku? Bo wlozyla tampon i byl w pochwie kilka godzin. Obys miala racje. Czytalem ze taki brązowy sluz moze oznaczać oczyszczanie macicy przed zarodkiem

Gość gość
ja brazowy sluz mamczasami 2-3 dni przed miesiaczka, ostatnio tak mialam jak mi sie spozniala. Tez myslalam, ze to ciąza. Spokojnie za kilka dni dostane okres.

Gość idiotaniesamowity
Jest krew!! Dziekuj***ardzo! Juz zawsze antykoncepcja i większa odpowiedzialnosc. Troche nie moge uwierzyć ze to tylko moje panikowanie bylo przyczyną takiego stresu. Dziękuję za każdą rade! Pomoglyscie duzo! Naprawdę jestem niesamowicie wdzieczny!

Gość gość
Specjalisto od damskiej kanalizacji,weż podręcznik i się doucz na damskiego hydraulika.

Gość t1
Widzisz, nie tak łatwo jest zajść w ciążę. Zainteresujcie się oboje tematem skutecznej antykoncepcji - oszczędzicie sobie stresu. Powodzenia! :)

Gość idiotaniesamowity
No dowiemy sie wszystkiego! Hehe, zapamiętam ta lekcje na bardzo dlugo. Nie ogarne tej instalacji, jest zbyt skomplikowana. Dziękujemy