Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 92

Antykoncepcja

Polecane posty

Gość Monika 92

Witam Panie mam pytanie zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne od miesiąca i cały czas mam krwawienie od jakiegoś tygodnia dostałam normalny okres przed przerwą 7 dniową Czy to jest normalne ? Odstawiłam te tabletki i dalej mam krwawienie byłam u lekarza ale bez badanie nie może mi nic powiedzieć tylko podać przykłady np że byłam w ciaży i zaczełam brać tabletki i poroniłam czy to możliwe ?? cały czas okres miałąm co 28-30 dni i pierwszą tabletke wziełam pierwszego dnia okresu. Cały czas os odstawienia mam mdłości, bole głowy zawroty nawet wymiotowałam, jestem rozkojarzona. Pomóżcie

Gość gość
Ogólnie w pierwszym miesiącu moze byc naprawdę wiele różnych dziwnych objawów i tak sie u niektórych zdarza. Takze to krwawienie tez moze byc reakcja na hormony. Lekarz bedzie wiedział najlepiej ale nie ma co jeszcze robić paniki

Gość Monika 92
Byłam u lekarza dziś i mi powiedziała że prawdo podobnie byłam w ciaży i nieświadom tego zaczełam brać hormony a lekarka która mi przepisała tabletki powinna zrobić mi usg a nie zrobiła. Powiedziałam o wszystkich jej obiawach jakich mam ale tak jak wyżej mogło to być albo reakcja na hormon. W pt powinnam zaczać brać 2 blister powinnam ?