Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak traktuja was panowie

Polecane posty

Gość gość

Czy sa cholernie zazdrosni ze sprawdzaja wasze konta na portalach spolecznosciowych, przegladaja telefony, jak nie odbierzesz tel badz nie odpiszesz na sms to sie wkurza i pyta co jest ? Czy takie zachowanie faceta jest w porzadku ?

Gość gość
nie zadajemy sie z psycholami

Gość gość
Przecież doskonale wiesz, że to chore i nie w porządku. Po co głupio pytasz? zamiast tego lepiej zapytaj siebie dlaczego sie nie szanujesz i dajesz sobą pomiatać.

Nikt nie ma prawa zajrzeć mi w telefon. Ja również nikomu w niego nie zaglądam. Wstydziłabym się. Nigdy też nie odbieram telefonów do mojego chłopaka, gdy on nie może.

Gość gość
wydaje mi sie ze oddzwonienie czy odpisnie swiadczy o kulturze osobistej czlowieka bez wzgledu na to czy jest w zwiazku

Pewnie, że należy oddzwonić, ale czasami ma sie czas dopiero po kilku godzinach, a tacy psychole potrafią wydzwaniać co pięć minut i zasypywać gradem smsów.

Gość gość
o wlasnie , zwykle nie sprwdzasz telefonu bo ufasz, a takie traktowanie drugiej osoby jest nie w porzadku, czulabym sie jak wiezien...

Gość dzerasa
Pare tygodni slodziutki byl kwiaty przynosl slodka mi mowil a jak mu nogi rozlozylam i swoje jaja wemnie wyproznil to mnie suka nazwal,bo chcial jeszcze zebym mu obiagla a ja tego nie zrobilam i wiecej go nie zobaczylam

Gość gość
chlopy to chamy i swinie, cwele!

Gość gość
mam znajoma ktorej maz non stop , dzien w dzien jakies awantury urzadza ryja drze, podobnie jak kumpela , jest z mezem mowi ze go kocha i on ja ale dosc czesto se kloca a ona jeszcze powiedziala ze ma chec wyjsc z domu i nie wracac, i zastanawia sie czemu z nim jest, po co za niego wyszla itd.. masakar z tymi facetami dzis

Gość gość
Pełno tu wątków o takich kontrolujących,chamskich psycholach.Nie czytałaś?

Gość gość
nie nie czytalam

Gość gość
skad ci psychole sie biora ??? jak mozna byc takim chamskim , bezczelnym draniem dla kobiety ktora sie niby koch ???