Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuchaaaaa

pomocy...

Polecane posty

Gość Martuchaaaaa

Witam. Mam problem. Oczywiscie z facetem. Jestem z nim 4 msc a znam jakis rok. Kocham Go ale nie chce juz z nim byc. Opowiem wam moja historie prosze o pomoc. Mam 21 lat on 28. Wiele razy cierpialam przez facetow, jestem osoba ktora jest bardzo osoba emocjoalna, wiele razy plakalam. Myslalam ze on bedzie inny. Poznalam go przez mich przyjaciol. Moj Przyjaciel pracuje z nim, Myslalam ze nie bede cierpiec. Ale zycie jest niestety dla mnie okrutne i niestety trafiam na debili. xd Otoz moj Tż z ktorym jestem wiele obiecuje ale nie dotrzymuje slowa, mowi ze zadzwoni ale nie dzwoni. Zaniedbuje mnie. Nie pyta sie jak sie czuje. I wydaje mi sie ze zalezy mu tylko na seksie, zawsze jak sie z nim widze pyta kiedy to zrobimy. Nie przejmuje sie moim zdrowiem. Chociaz ja zawsze sie martwie jak cos mu sie dzieje. Martwie sie o niego jak nie odbiera dlugo albo jak jedzie gdzies. W zasadzie to jak sie z nim widze nie chodzimy na spacery bo mu sie nie chce tylko albo siedzimy u jego kolegi i oni graja na konsoli albo siedzimy w samochodzie. Bardzo mnie boli to jak mnie traktuje. Kiedys byla taka sytuacja ze weszlismy na temat jego bylych i mowil ze na nie musial sie wykosztowac, na kazde spotkanie musial kupic po kilka piw i wgl a ja mu odpowiedzialam ze ja nie pije wiec na mnie nie musi bo ja nawet nie chce, to mi odpowiedzial " na Ciebie trace paliwo ". Mi sie wtedy przykro zrobilo ale nic nie odpowiedzialam i po chwili odpowiedzial ze zartowal, a wiem ze w kazdym zarcie jest troche prawdy . Ostatnio siedzialam z kolezanka u jego kolegi z nim i sie smialysmy ze jakis tam aktor jest przystojny to jak ja odwiezlismy zrobil mi taka awanture o tego aktora az sie poplakalam. probowalam raz z nim zerwac ale nie potrafie chyba. Obiecal ze sie zmieni i efektow nie widac. Dodam ze obawiam sie ze moglby mie kiedys zdradzic. Bo przyznal mi sie ze kiedys byl az z 3 dziewczynami na raz, Zapewnia ze teraz mnie ma i tylko mnie chce ale juz sama niewiem. Nie chce byc zabawka. Prosze pomozcie.. :(

Gość Marlenaaaa
Kochana zasługujesz na kogoś lepszego ,pomyśl jak on teraz jest taki to co będzie potem?