Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krakowginekologia ludwin and Ludwin jakie opinie .

Polecane posty

Gość gość

Witam proszę o podzielenie sie opiniami o tej klinice obsłudze itd .

Gość gość
Ja mam zła opinie o nich fatalna obsługa takie 2 panie tam pracują mylą papiery pacjentów ... Lekarze nie wiem miałam doczynienia z jedna panią doktor fatalnie kobieta miła ale co z tego miałam krwiaka podkosmowkowego po 2 wizytach według niej znikną jednak nie pojechałam raz do szpitala a tu 2 cm krwiak a mi powiedziała ze nie ma ... Pani doktor podje swój numer telefonu nie wiem po co człowiek sie pyta a ona nawet nie kojarzy pacjentek mówię imię nazwisko a ona czy pańi jest w ciazy zero kultury mała dostępność lekarza prowadzącego 1 raz na tydzień za mało ciąża to nie tylko wizyty kontrolne ustalone często oś wypada boli i trzeba reagować z moja panią doktor sie nie dało choć tutow ma ale jednak nie tytuł czyni człowieka .. Zrezygnowałem gdyż sie obawiam czy mogłaby być np. Przy moim porodzietak 80 proc nie przyjechalaby aaa jeszcze ceny wysokie górne ceny ...

Gość gość
Aaa jeszcze bym zapomniała recepty chodziłam do tej lekarki oczywiście 2 razy zapomniała wypisać mi duphaston potem tam musiałam jechać i mi jakiś innylekarz wypisywać receptę za 50 zł :)