Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Intrigue89

Bezsenność w 3 i 4 tygodniu ciąży

Polecane posty

Witam Was Kochane, Bardzo proszę o odpowiedź na pytanie czy cierpiałyście na bezsenność na samym początku ciąży - dodam, że jest to moja pierwsza ciąża. Bezsenność jest bardzo uciążliwa - leżę w łóżku, próbuję zasnąć a tylko się kręcę - nie mogę sobie z tym w żaden sposób poradzić - próbowałam pić ciepłe mleko przed snem i nic. Wstaję rano i jestem nieżywa. Czy miałyście podobnie? I jeśli tak to czy jest jakiś sposób na to, żeby sobie z tym poradzić?

Gość gość
nie ma sposobu :) miałam ją całą ciążę....+jeździłam do pracy do 4 m-ca...i padałam na pysk. Musisz to zaakceptować i tyle :) Polecam zaprzyjaźnić się z radiem - fajne audycje idą w nocy...czasem przyśnie się od tego :)

No cóż, nie nastroiłaś mnie zbyt optymistycznie ;P ale dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję, że w końcu się do tego przyzwyczaję, bo narazie to jest dla mnie przerażające. Dodatkowo jak uda mi się już zasnąć to budzę się cała mokra - czy to też normalne?

Gość gość
Ja spałam dobrze, za to sny miałam takie, że do dziś je pamiętam. A tak btw, skąd w 3 tyg wiesz, że jesteś w ciąży?

Gość gość
W 3 i 4 tygodniu, raczej nie wie się o ciąży... Ja na początku (tzn. kiedy się dowiedziałam: 5/6 tc) też nie mogłam spać, ale to chyba był stres i strach o ciążę, później było lepiej - oczywiście w zaawansowanej ciąży nie zawsze śpi się dobrze - można tylko na boku, brzuch przeszkadza, krocze boli... ;)

3 testy ciążowe + Beta 30,9 mlU - @ nie ma od tygodnia - myślicie, że to może być coś innego? - nigdy wcześniej nie spóźniał mi się okres ani testy nie dawały wyniku pozytywnego

Gość gość
nie spisz bo sie nakrecasz myslami,nie ma to nic wspolnego z ew ciążą