Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta zup

Polecane posty

Gość gość

witajcie, dziś zaczynam dietę składającą się z samych zup, można na niej dużo schudnąć. Któraś dołączy?

Gość gość
ja uwielbiam zupy,jednakże nie mam pewnosci czy jedząc tylko zupy można dużo schudnąć...?;-)

Gość gość
mozna naprawdę dużo schudnąć. Ja przeprowadzałam tę dietę jakieś 6 lat temu schudłam 17 kg. Wagę utrzymywałam kilka lat, ale dwa lata temu zaszłam w ciążę i przytyłam. Teraz chcę powtórzyć.

Gość gość
To powiedz mi kochana coś więcej na temat tej diety chętnie bym się dołączyła,z tym że moja waga jest dość duża.....;-)

Gość Kkaassiiaaaa
tu autorka, nadałam sobie nick, będzie łatwiej zasada jest taka :) je sie tylko i wyłącznie zupy, ale nie na tłustym mięsie, ja robię na jednej kostce warzywnej i wywarze warzywnym, mozna np. na udku. Zupy dowolne, np. ogórkowa, buraczkowa, groszkowa, z fasolko szparagowej, jarzynowa i inne. Można jeść dowolną ilość chudnie się dużo i bardzo poprawia się praca jelit. Dodatkowo bardzo poprawiła mi się cera

Gość gość
A ile razy dziennie jadłaś te zupy?I ile czasu zajęło Ci zrzucenie tych 17kg?ja ważę w granicach 90 kg więc jest sporo do zrzucenia ale można spróbować...czemu nie!

Gość Gosia126
Ale te zupy są pewnie bez ziemniaków/ kasz/ ryżu itp.?