Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAUWAZYLYSCIE ZE NIE MA JUZ MODY NA CHUDE KOBIETY I MALO ANOREKTYCZEK JEST

Polecane posty

Gość gość

kiedys chorowaly laski na anoreksje a teraz juz chyba rzadko mysle ze to wplyw kim kardashian i lopez i kobiety chca tyc a nie chudnac..bo widza ze aktorki i modelki sa coraz pelniejsze i piekne.. rzadko sie widzi nja ulicy anorektycznie chude laski..tez zauwazylyscie ze corazmniej chudych kobiet a promuje sie piekne i kobiece ksztalty?

Gość gość
no tak, teraz same spasione lochy :o

Gość gość
anoreksja to zaburzenie psychiczne a nie wplyw mody. w zyciu widzialam jedna prawdziwa anorektyczke i wcale nie byla super chuda. chyba cos ci sie pomieszalo

jest lepiej. mnie osobiście podobają się Panie które bez problemu można odróżnić od pana:). kobiecość to krągłości!

to, że się promuj***ardziej kobiece kształty nie znaczy, że od razu na ulicach będzie mniej szkieletów;) wciąż w modzie jest szczupła sylwetka. Ja nie widzę zbytniej różnicy. Cieszy mnie tylko fakt, że pulchniejsze kobiety przestają wstydzić się swego ciała i ukrywać pod warstwami luźnych ubrań. One też mogą wyglądać atrakcyjnie i seksownie.

Gość gość
tez nie widze zmiany. a widok kardashian powoduje ze mam ochote przejsc na diete z wacików nasaczonych sokiem owocowym ;)

Gość gość
Jakby nie bylo, to wciąż jest wciskanie jednego slusznego modelu jak powinna wygladać kobieta. I znowu wymagania spełni moze 5 procent populacji.

Gość gość
Jednemu się podobają krągłości, innemu szczupłe uda i brak brzuszka i chyba o to chodzi. Dla każdego coś miłego. Nie ma sensu wyzywać się od szkieletów, patyczaków i spasionych loch... Wg mnie najważniejsze, żeby kobieta sama czuła się dobrze w swojej skórze, bo jak jest bardziej pewna siebie - jest atrakcyjniejsza. Choćbym wyglądała jak miss world i tak znajdzie się ktoś komu się kompletnie nie będę podobać. Tak więc mam to wszystko gdzieś :P

Gość nnnbv
kobiece kształty nie znaczy grube.. szczupla dziewczyna tez moze miec kobiece kształty , a przy tym nie wyglądać jak spasła swinia

Gość gość
spasła swinia hehe ktos sobie podciaga samoocene znowu ;) nie umiecie komplementowac, bez jednoczesnego ponizania kogos innego?

Gość gość
nastala rowniez moda na to co naturalne - naturalne piękno - naturalne zdrowe jedzenie

Gość gość
To prawda.........loodzie mądrzeją choć ten proces będzie bardzo powolny i bolesny. Zanim z mediów znikną chude kozy musi jeszcze minąć mnóstwo czasu bo to gejowskie upodobania. Nadal z okładek zieje swym nieświeZym oddechem Ania r. i inne takie kozy......trzeba czasu i ciężkiej pracy aby to w*******Ale wierzę,że się uda.

Gość gość
na grubaski też nie ma mody :D i nigdy nie było i nie będzie :O tylko jacyś zboczeńcy się jarali grubaskami (feedersi ) zdrowy facet wybierze piękną, szczupłą kobietkę, grubaski to kobiety od 65 kg :)

Gość nnnbv
W tej chwili dominują szczupłe jak Jessica alba .. Grube są w odwrocie

Gość gość
kojarzy ci się zwrot rubensowskie kształty? tyle o modzie na otyłe. w afryce tuczy się młode dziewczyny bo tam jest to symbol bogactwa i urody. 65 to waga mojej dziewczyny ale ma też ona 180 cm wzrostu. reasumując twój post jest wyjęty z kosmosu.

Gość gość
chudzielce sa obrzydliwe nawet Angelina Jolie przytyla w koncu wyglada jak Kobieta bo wczesniej az odrzucalo jak sie na nia patrzylo

Gość gość
a powiedz mi no gdzie ona cycki posiala ? przeciez to tragedia z przodu plecy z tylu plecy pan bog stworzyl ja dla hecy :D

Gość gość
prawictwo pospolite mozesz przestać wstawiać to lateksowe g***o? juz nie pierwszy raz tu to wstawiasz

Gość gość
bycie chuda jest modne, ja w swoim rozmiarze 38 czuje sie jak grubas i tyle...

Gość gość
kobieta ma być szczupła i basta . nie mówię o chudzielcach.

Gość gość
pocieszaj się autorze pocieszaj..... fastfudowe pokolenie , dupa rośnie i promuje się grubaski..... potępiam anoreksję ale grubasom -stanowcze nie

Gość gość
prawictwo pospolite Niestety twoje zdanie się nie liczy. Nigdy nie odbyłeś stosunku z kobietą.....wyłacznie zaspokajasz popęd płciowy masturbując się....twierdziłeś wielokrotnie iż kobiet się brzydzisz a szczególnie ich stref erogennych....karmisz się ich wyidealizowanym a wlasciwie jarmarcznym wyglądem za pośrednictwem internetu. Jesteś jednostką wybrakowaną jako mężczyzna toteż wybacz ale twoje zdanie się absolutnie w tej dyskusji nie liczy. Nie może się w ogóle liczyć.

może wróci moda na takie ciała jak były promowane w latach 80-90. Szczupłe kobiety, ale z krągłościami.

Gość gość
Ja uwazam, ze moze przesadna chudosc nie jest ok, ale raczej bardziej podobaja mi sie super szczuple kobiety, bo kojarzy mi sie to z elegancja i gracja. Ale fakt nie kazdy ma taki typ urody. Do tego dziewczyna musi byc wysoka, miec dlugie nogi, szczuple rece.

Gość gość
Proces eliminacji patologii szczegolnie promowanej w mediach w postaci kobiet wychudłych bedzie trwal krotko. Na razie mozna mowic tylko o wygrywanych albo przegrywanych bitwach....do zwyciestwa wojny o przywrocenie promocji wizerunku prawdziwych kobiet z okragla pupa,kraglym biustem i stosownym proporcjami talii do bioder...odpowiednio szerokich zreszta bez suchosci ze stosownym rozmieszczeniem tkanki tluszczowej,jeszcze daleko. Mnostwo jest w srodowiskach medialnych nadal sklonnosci do dywersji co widać niestety nadal szczegolnie na klipach,teledyskach i innych takich goownach.Ale jest nadzieja.

Gość gffgdfd
Miley cyrus nie ma krągłosci , a pani z ostatniego linku daje radę