Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Courtney dla córki

Polecane posty

Gość gość

czy będzie ok? chcemy aby córeczka miała wyjątkowe imię, a nie jakieś oklepana Kasie, Magdy itp

Gość gość
mieszkacie w Polsce?

Gość gość
O Boże... coraz gorzej ;/

Gość gość
Kojarzy mi sie z zaćpaną żoną frontmena Nirvany

Gość gość
Kasie i Magdy to były oklepane 20-30 lat temu, teraz to bardzo rzadko nadawane imiona. Jeśli mieszkacie w Polsce i zamierzacie tu zostać to imię Courtney jest wg mnie bez sensu, ale to moja opinia a Ty zrobisz jak uważasz, choć i tak myślę, że ten temat to prowokacja bo już milion podobnych było.

Gość gość
a nie lepiej Thiphany albo Brithney??? w polsce juz nie ma innych imion tylko takie badziewie?na pewno bedziesz oryginalna ale tez śmieszna ,gratuluję;))

Gość gość
Kojarzy mi sie z zaćpaną żoną frontmena Nirvany *** to tak jak mi

Gość gość
Dla mnie jest absurdalne, bo nie wskazuje na płeć. Będziecie mieć wieczne problemy, bo nie będą wiedzieli, gdzie dziecko zaliczyć.

Gość gość
koniecznie :( a w nawiasie podawaj od razu transkrypcje, to dla nie wtajemniczonych :(

Gość gość
brzydkie imię, polskie imiona do ładnych nie należą, ale Courtney bije brzydotą nawet Józkę czy Lodzię

Gość gość
a zdrobnienie jakie bedzie? ;/ ciekawe jakie masz nazwisko. znam jedno dziecie co się nazywa Jessica Kowalski i drugie co się zwie Kevin Dobrowolański normalnie cud miód i orzeszki :P

Gość gość
Haha no tak bo jak ktoś jest taki tempy ze jak imie nie wskazuje na plec to nie wie czy to koleś czy laska to masakra. Gdyby twój mąż dla beki gdy sie poznawaliscie powiedzialby ze nazywa sie Jadwiga to pomyslalabys ze to dziewczyna? Co za zacofanie. Nie kazdemu podobaja sie polskie imiona. Teraz dużo mlodych daje zagraniczne i za parę lat nie bd w tym nic śmiesznego. Zresztą nawet teraz nie jest. Smieszne mogloby byc gdyby ktoś wymyslil sobie imie które wgl nie istnieje Np dal na imie córce Chrupkolina. I nie kazdy jest patryjota żeby dawac polskie imiona. Nie wiem czy wiecie ale ktoś moze byc kosmopolita... co do samego imienia mi sie osobiście nie podoba ale brzydkie tez nie jest.

Gość gość
Hehe,ale niech sie pisze Kortnej,przecierz to Polaska i tak bedziecie to wolac. "Kortnej,choc na ten zur"

Gość gość
13.26--->ooo prosze jaka nowoczesna mama-Twoja corka to pewnie Nicola

Gość gość
masakra wszytkie kolezanki twojej corki w przedszkolu beda sie przynajmniej umialy podpisac,a twoja nawet nie polapie sie przy podpisywaniu do gimnazjum:D

Gość gość
Nie akurat mam syna nazywa sie Kuba bo polskie męskie imiona akurat mi sie podobają żeńskie juz nie wiec gdybym miala córkę moglabym jej dać na imie Np Kate. I nie ma to nic wspólnego z nowoczesnością tylko z gustem bo niby co jest nowoczesnego w daniu na imie córce imienia ktora istnieje? To tak samo jakbys powiedziala ze jestem nowoczesna bo kupilam sobie telewizor plaski... A co do wypowiedzi ze dziecko nie bd potrafili sie podpisac tez smiech na sali. Moze,i by nie potrafilo gdyby bylo jakieś niedorozwinięte. Ale cóż i takie osoby są i to dorosle bo spotkalam sie z panią w sklepie ktora imie Paulina napisala przez Ł.

Gość gość
tylko patologia tak nazywa dzieci-nie moga nic wyjatkowego dac dziecku to daju mu wymyslate imiona,ktore moze sa wyjatkowe,ale za to jeszcze osmieszajce i beznadziejne

Gość gość
a jak sie urodzi mała Courtney to daj jej blanta od razu .

Gość gość
Matko Kuba hahah i wszystko jasne...80%meskich imion w zeszlym roku nowonarodzonym chlopakow ma imie kuba.no coz trudno albo oklepane albo beznadziejnie przwkombimowane-alez masz gust;) teraz wiadomo skad te pierdu pierdu wypisujesz

Gość gość
no co przynajmniej jak na15 chlopakow w przedszkolu13bedzie sie umiala sie ladnie podpisac KUBA,nie to co Kortnej;D

Gość gość
kortnej-----------kortnej-kortnej imie paskudne a autorka jest nienormalna

Gość gość
:D

Gość gość
paranoja :(

Gość gość
To prowo - nie ma takich idiotek

Gość gość
Ja mieszkam w jukeju i chciałabym dać córce na imię Katie albo Lilly. Co o tym myślicie? W Polsce Kaska i Lilka.

Gość gość
Daj imię dziecku jakie uważasz, ale pamiętaj, że jak je tym skrzywdzisz to nieźle mu dopieką w szkole czy przedszkolu, czy tego chcesz ?

Gość gość
"Gdyby twój mąż dla beki gdy sie poznawaliscie powiedzialby ze nazywa sie Jadwiga to pomyslalabys ze to dziewczyna?" xxxxx Nie zadaję się z półgłówkami, dla których przedstawienie się Jadwiga to "beka" :o Cóż, każdy ma znajomych stosownych do swojego poziomu. Dla mnie to imię nie wskazuje na płeć, bo równie dobrze pasuje dla chłopca lub dziewczynki. Może mi wytłumaczysz, co wskazuje, że to żeńskie imię?

Gość gość
Nie wiem czy to imię dobrze się kojarzy, Rozumiem potrzebę żeby imię było nietuzinkowe. Ale pamiętaj , żyjemy w polsce, niech twoja fantazja nie skrzywdzi twojego dziecka na całe życie.

Gość gość
a mi bardzo podoba sie imie Zelda Niby nie wymyslne,ale w naszym kraju wlasciwie nie znane..