Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malalarka

Ile ćwiczyć żeby jeść 2000kcal i chudnąć?

Polecane posty

Gość Malalarka

Do tych co się naprawdę znają. Waga 71 kg, wzrost 165cm. Schudłam jakieś 15 już, nie licząc kalorii, ale jedząc mało, na początku myślę że do 1000, potem jakieś 1400-1600. Obecnie jem 1600 i ćwiczę do h dziennie. Chciałabym jeść 2000kcal i stąd moje pytanie, ile powinnam przy tym ćwiczyć? Nie zależy mi na szybkim spadku wagi, bardziej na centymetrach.

Gość gość
ja biegam (nie truchtam) 10km dziennie i przy trochę niższej wadze jest to 750 spalonych kilokalorii ;) Więc gdybym jadła 2000 kcal to bym chudła

Gość Malalarka
Biegać zacznę za dwa tygodnie, sama nie chce, a za dwa tygodnie będę miała z kim. Ale poza bieganiem chciałabym jakieś ćwiczenia silowe robić, na siłownię mnie nie stać, a w domu ciężko, nie wiem od czego zacząć. Póki co ćwiczę na filmikach z yt, mel b i inne tego typu. Ciągle szukam czegoś nowego.

Gość gitarowa panna
Wiesz te filmiki mel b i inne to nie jest wiele warte ;) Ani chodakowskie też ;) Wpisz sobie: pokonam swoją słabość domowy trening siłowy + jakieś cardio (bieg, marsz, pływanie, rower). No i proponuję forum sfd :)