Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuś19

nierówne piersi. problemy z prolaktyną

Polecane posty

Gość Martuś19

Mam problem... Około pół roku temu dosyć szybko i g***townie schudlam. Dosyć sporo, bo ok. 10 kg przez 4-5 miesięcy. Z miseczki DD mój biust pomniejszył się do C. Piersi opadły i były zwiotczałe... Teraz powoli wracam do poprzedniej wagi i niestety wraz z tym rośnie tylko jedna pierś. Druga pozostaje bez zmian. Dodatkowo niedawno w badaniach krwi wykazało podwyższony poziom prolaktyny. Co za tym idzie mam drobne ilości mleka- w jednej tylko piersi. Tej która nie rośnie. Moje pytanie jest takie- czy pierś nie rośnie przez te hormony czy nie ma to żadnego wypływu? Jeśli nie to dlaczego nie rośnie? :'( :( :(

Gość gość
To raczej pytanie do lekarza a nie na forum Powinnaś skonsultować to z ginekologiem Piersi sa zbudowane z tkanki tłuszczowej i gruczolowej, tłuszcz przy odchudzaniu zmniejsza sie ale gruczol pozostaje, gdy tajemny piersi powinny znów sie powiększyć Niepokojąca u ciebie jest ta asymetrią, zwłaszcza ze przedtem jej nie bylo

Gość gość
Cyce powinny równo wracać do poprzedniego stanu.Niech ci facet masuje.

Gość Martuś19
Na wizytę u ginekologa czekam i czekam bo termin wizyty mam na początek kwietnia. Na tym polega problem. A kompletnie nie wiem co mam z tym zrobić. Wcześniej były równe a teraz różnica jest naprawdę duża. Zarówno pod względem wielkości jaki i ułożenia :( A niestety facet bardzo się stara z masażami ale nic to nie daje :(