Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALAManka

PAJACZKI a tabletki anty

Polecane posty

Gość ZALAManka

hej!! uzywalam tabletek od 2 lat zauwazylam pojawienie sie licznych pajaczkow na nogach zwlaszcza udach potem lydkach, lekarz pwoiedzial ze to przez hormony, odstawilam je pinad mieisac temu i dzis zauwazylam doslownie PLAMY popekanych naczynek na biuscie i dekolcie :/ :/ :/ czemu one dalej sie robia!! pomocy!!!

Gość gość
Moze to nie z powodu hormonow sie pojawiaja...

Gość ZALAManka
nie wiem NIBY od tabsow rzucilam je i sie mecze z gumkami teraz :/ i chyba na darmo!!

Gość gość
potrwa zanim organizm wróci do normy. a hormony nie muszą być jedyną przyczyną, ale mają negatywny wpływ przy tendencji do takich problemów.

Gość ZALAManka
to co mam robic??? biore rutyne, cwicze smaruje sie kremami, jestem na zdrowej diecie :/

Gość gość
Mi trzy miesiące temu ginekolog do antykoncepcji hormonalnej polecił harmonellę. Ma przystępną cenę, więc od ponad dwóch miesięcy zażywam kapsułkę dziennie. Pajączki na udach znacznie się zmniejszyły, czytałam że kapsułki mają tak dobrany skład żeby chronić naczynia krwionośne i wątrobę przed niekorzystnym działaniem hormonów. Możesz spróbować, mi pomaga.

Gość ZALAManka
po to przestalam brac tabletki zeby nie brac innych tabletek do tych tabletek :x ehh nic dzieki za rade moze jak worce do hormonow to bede stosowac ale na razie nie uzywam juz tabsow a i tak idzie ku gorszemu :/