Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niskie ciśnienie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, czy są tu takie, które miały niskie ciśnienie w ciąży ? Ja dziś byłam u lekarza i miałam 80/50 :( poprzednio 90/65. Ogólnie teraz w ciąży mam niższe ciśnienie niż wcześniej, przed ciążą miałam normę ok 110/80 Czy to nie zaszkodzi dziecku ? Lekarz powiedział tylko tyle, że to i tak lepiej niż za wysokie ciśnienie w ciąży i powiedział, że raz na jakiś czas mogę wypić kawę albo nawet mały kieliszek koniaku (!). Jak Wy sobie radziłyście z niskim ciśnieniem w ciązy?

Gość gość
Ja mialam na pocztku ciąży tez niskie. Byla wiecznie zmeczona. Spalam na stojaco. Potem zmienilo sie na za wysokie. Nie daje sie lekow na za niskie ciśnienie. Proponuje troche ruchu powinno pomóc. Z alkoholem bym nie ryzykowala.

Gość gość
ja mialam podobnie niskie cisnienie:) Nie martw się, dziecku raczej nic nie grozi. Ja piłam kawę sobie. i tyle w sumie...ale fakt, że często chodziłam śpiąca i nie do zycia:)

Gość gość
ja tez mam niskie cisnienie, ostatnio zle sie czulam, slabo mi sie robilo i mialam 75/35. Po kilku kawach jest ok. W ciazy podczas wizyt u ginekologa mialam w normie cisnienie, ale cala ciaze robilo mi sie slabo, co troche ekg, badania krwi, wszystko wychodzilo w normie i tak teraz mysle czy to nie byla wina niskiego cisnienia, bo w ciazy nie pilam kawy- rzucilam palenie na czas ciazy, a po kawie ochota na papierosa rosla