Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JackOdysea

Potrzebuje opini i porady

Polecane posty

Gość JackOdysea

Witam serdecznie , trochę o mnie mam 22 lata , prowadzę aktywny tryb życia i raczej się zdrowo odżywiam , i mam pewien problem . Otóż od pewnego czasu zacząłem się strasznie źle czuć , mega osłabienie , samopoczucie fatalne , i strasznie anemiczny wygląd , od pewnego czasu sińce pod oczami stały się tak wielkie że jak spotykam znajomych to pytają się co mi się stało , myślałem że to przez to przesilenie kiedy przychodzi wiosna , gdyż zawsze się źle czułem wtedy , ale nie aż tak ! poszedłem na badania krwi , moczu , cukru i żelaza ,ale lekarz powiedział że mam bardzo dobre wyniki a sińce są pewnie skutkiem przemęczenia lub nie wysypiania się , co jest bzdurą ponieważ pracę mam bardzo lekką , śpię min.8 godzin , a moja twarz wygląda już tak fatalnie że postanowiłem do was na pisać na forum , już nie wiem co mam robić , także proszę was o jakieś opinie , rady może ktoś z was zetknął się z czym podobnym .

Gość gość
Pasożyty???

Gość gość
a nerki?

Gość gość
albo i tarczyca

Gość gość
Właśnie się zastanawiam nad nerkami , może to głupie ale zauważyłem pewną rzecz , otóż gdy napije się chodź małego piwa , natychmiast robi mi się strasznie gorąco boli mnie głowa i mam nudności , nigdy czegoś podobnego nie miałem , a byłem można powiedzieć piwoszem , mogłem wypić nie jedno piwo i czułem się świetnie .

to mogą być chore nerki, ale zmęczenie i chudnięcie to też objawy chorób tarczycy, niech lekarz da ci skierowanie na tsh.