Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego lesbijki sa takie ODRAZAJACE

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem, na filmach wszystkie do schrupania a w realu wygladaja jak babochlopy i nie mówcie ze nie bo wczoraj oglądałam 2rozne programy i w obu objawily sie paskudnie męskie lesby

Gość gość
Haha fakt

Gość gość
HEHEHE

Gość gość
hahahah to tak jak pedaly dla mnie to ludzie chorzy i w tym konkretnym przypadku przydalby sie wujek Adi aby zrobil porzadek z takimi wynaturzeniami

Gość gość
W naturze musza byc pary różnej plci i dlatego lesby wygladaja jak chlopy a pedaly jak baby natury nie oszukasz podświadomie jedna strona przejmuje cechy drugiej plci w zwiazku

Gość gość
Samo słowo lesba, kojarzy mi się z Bieberem :D bo przeważnie "męskie" lesbijki mają coś z wyglądu tego gostka.

Gość gość
znam jedną lesbijkę i ona wcale nie jest odrażająca,normalna baba,normalnie mi się z nią rozmawia,dopiero jak na sprawy bliższe ciału przejdziemy,to wtedy widać jej pociąg do kobiet,ale jakoś szczególnie mi to nie przeszkadza.

Gość gość
wczoraj pierwszy raz ogladalam program MASTES CHEF.Jest tam taka laska,ktora ma twarz jak chlop.Chodzi tez jak facet.Nie wiem czy lesba,ale tak wyglada.Normalnie baba qń

Gość gość
oglądanie programów tego typu uważam za brak rozumu,delikatnie mówiąc:o

Gość gość
Tez ogladalam wczoraj top szefa haha smialam sie ze ten babochlop to pewnie lesba i faktycznie sama powiedziala ze ma dziewczyne :)potem przelaczylam na tvn patrze a w bitwie o dom tez 2 lesby rownie aseksualne