Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można kupować w Biedronkach czemu jesteście tacy głupi

Polecane posty

Gość gość

Ludzie dlaczego jesteście tacy tępi i kupujecie w Biedronce ? Otwierają to g***o w każdej miejscowości, produkty mają nafaszerowane chemią na całego, ceny wcale nie są takie niskie jak w porównaniu do naszych Polskich sklepów. Cała kasa idzie na zachód, Polska gospodarka upada. Warzywa sama chemia a wciskają wam kit że to pierwsza jakość. To wszystko to jedna wielka ściema. Najgorsze jest to że ludzie masowo kupują w Biedronkach, parkingi zapełnione po same brzegi.

Gość gość
bo codziennie niskie ceny

Gość gość
Kilo parowki w lidlu 5,99 a wpolskim kiosku z wedlina 18zl. Ktos kto niema pracy kupi za 5,99. Zdziwiona?

Gość gość
A co ci do tego kto gdzie kupuje? Za twoje to pieniądze?? Ty kupuj codziennie i w Haroddsie jak chcesz i lubisz, ale wara od tego kto i gdzie kupuje za SWOJE pieniądze.

Gość gość
Dokładnie, codziennie niskie ceny. A kto by etykiety czytał, za małe literki, za dużo trzeba myśleć, a poza tym wszędzie tej chemii jest napakowane, to co na to poradzić - taką odpowiedź usłyszysz od przeciętnego kupującego w Biedronce. Ot, co.

Gość gość
a gdzie teraz chemi nie ma wszedzie jest

Gość Chocolatee123
Niektórzy ludzie naprawdę liczą każdy grosz. Różnica 5 zł w cenie jakiegoś produktu to dla niektórych wielka różnica. Ale zgadzam się z Tobą, że w biedronce jest sama chemia

Gość gość
a ja myślę że pier,olisz głupoty,mam siostre laborantkę,badała serek wiejski z mlekowity kupiony w biedronce i taki sam kupiony innym sklepie,nie było żadnej różnicy w wyniku badań,badała też delme,i tu dopiero był szok,z kilku różnych smarowideł,delma okazała się najgorszym szajsem,cała tablica mendelejewa,ale delma jest do bani wszędzie,nie tylko w biedronie.Żeby nie było tak wesoło to badano też produkty robione tylko dla biedronki,niektóre rzeczywiście mają braki lub dziwne dodatki,ale bez przesady...

Gość gość
Właśnie że nie ma wszędzie chemii. Jest pełno straganów i sklepów z zdrową żywnością prosto od Polskich rolników, wystarczy popytać i założę się że w każdej miejscowości jest taki punkt. To nie ludzie wolą kupować w tych syfiastych Biedronkach.

Gość gość
Wino czerwone wytrawne Casillero del Diablo Biedrona -32 zl a Real 54 zl :-)

Gość gość
a lazanie z biedronki za 12 zl jedliscie? Dalbym sie za nia posiekac, musze kupic :D

Gość gość
hehehe w pracy się nabijają z tych reklam stonki codziennie..... niskie ceny ;)

Nikt nie zaciąga siłą do dyskontów, ani nie każe wrzucać produktów do koszyka trzymając pistolet przyłożony nam do skroni... Jak zawsze trzeba mieć swój rozum, czytać treść umieszczoną na opakowaniach (nawet małym druczkiem:)) i zdecydować czy chce się kupić dany produkt czy nie. Ja już wolę kupować w biedrze niż w tesco, ale to moja decyzja i jak już ktoś wspomniał- moje pieniądze. Jeśli ktoś chce mieć pewność, że to co je jest zdrowe musi hodować żywność we własnym ogródku.

Gość gość
A mnie rozwala to że jeszcze parę lat temu kupowanie w Biedronkach było wielkim obciachem i można tam było spotkać ludzi z niższych sfer finansowych. A dzisiaj kupują tam wszyscy od biedoty po ultra bogaczy, rozwala mnie to jak w kolejce przede mną stoi panienka wymalowana z mężem bufonem dyrektorem i kupują wszystko jak leci, w końcu to Biedronka sklep dla ludzi wszyscy tu przecież kupują :D

Gość gość
ale kupując piwo na literkę L w promocji za 1.69,można być pewnym że zamiast naturalnego smaku i koloru,uzyskanych podczas tradycyjnego ważenia piwa,dodano żółć zwierzęcą,tak wykazały badania laboratoryjne

Gość heniutaa od bolaa
wiesz co? idz do biedronki, poloz glowe na wadze i wcisnij "burak" :-p

Gość gość
z ust mi to poprzedniku wyjąłeś:)

Gość gość
Większość piw znanych marek to syf bez względu na to czy kupione w biedronce czy innym sklepie. kupuje w biedronce, bo mam koło domu, ale często robię zakupy w innym sklepie, bo nie mam gotówki lub chcę kupić rzecz, której w biedronce nie ma. Nie uważam wcale, aby było tam bardzo tanio. Może niedrogie są jakieś rzeczy, robione specjalnie dla biedronki, ale ogólnodostępne marki są w porównywalnych cenach.

Gość Sztefannnn
Przecież w biedronie towary są produkowane przez te same firmy co można spotkać w normalnym sklepie tylko, że pod inną nazwą.

Gość gość
wiesz co? idz do biedronki, poloz glowe na wadze i wcisnij "burak" jezyk.gif xxxxxxx W biedronce warzywa sa ważone przy kasie. :p

Gość Normalna00
O nie chemia w produktach, a czym sa bialka, aminokwasy czy zwykle witaminy, to zwiazki chemiczne opisane wzorem, sami skladami sie z takich zwiazkow, czy sa syntetyczne czy naturalne zmienia tylko wchlanianie. Manipuluja wami na kazdym kroku,a wy slepo wierzycie. Konserwanty zle, E-milion zle, GMO zle, ciemnota i czarnogrod, ale w sklepie ze zdrowa zywnoscia sa same pysznosi. Jesli chcesz zdrowo zyc to przestan oddychac bo z powietrza przyjujesz wiecej syfu niz z calej biedronki czy innego sklepu.

Gość gość
Parówki za 5,99 to 40% mięsa z kurczaka oddzielanego mechanicznie, reszta składu to jakiś syf. Ostatnio dałem się nabrać, parówki wylądowały w koszu. Były niezjadliwe. :O

Gość gość
przecież w biedrze jest mnóstwo markowych produktów takich samych jak we wszystkich innych sklepach. poza tym zaraz lecę po cherry coke, mleczne kanapki kinder i chusteczki higieniczne[bo to są produkty, które dziś przyniosłam z biedronki] do polskiego rolnika- weź się w łeb palnij:D

Gość gość
taaa.. tyle, ze ja w Biedronce kupuję większośc produktów , które są też w innych sklepach, nie skupiam się na "biedronkowych" markach. I płacę mniej. Oto odpowiedź na twoje pytanie

Gość gość
11:02 a czego się spodziewałaś po takiej cenie? w kazdym markecie masz kilka rodzai parówek, tak samo w biedronce- jak jesteś biedny i/lub niewybredny, to kupujesz najtańsze.

Gość gość
napój energetyczny burn- 2 zł, gdzie indziej od 4 wzwyż, duza paka chipsów crunchips- 2,99, gdzie indziej 5 zł lub więcej. czy jestem głupia, że kupuję te produkty taniej zamiast pojechać do tesco i kupić 2x drożej. z biedronkowych marek, np chusteczki w pudełku są świetne, ultra miękkie i 2 x tańsze niż twarde zewa czy kleenex w marketach