Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak spierdaczylam swoje zycie

Polecane posty

Gość gość

Od 4 lat mialam "przyjaciolke" ktora wydawala mi sie byc lojalna wobec mnie i szczera. Zawsze rozmawialysmy na temat naszych problemow i klopotow zycia codziennego. Zawsze myslalam ze to co mowie zostaje miedzy nami ... Moja matka ma znajoma w pracy- dwulicowa i podla szuje. Ta znajoma jest kolezanka matki mojej "przyjaciolki". Doskonale wie ze obie sie przyjaznimy... I przez to i wlasna naiwnosc i szczerosc mam teraz przekopane... mam bardzo kiepski kontakt ze swoja rodzina i o klopotach z tym zwiazanych zwierzalam sie swojej przyjaciolce. Ona wszystko opowiadala o mnie swojej matce a tamta wspolnej znajomej mojej matki i swojej wlasnej. Dowiedzialam sie o tym dostajac obuchem po glowie - telefonicznie od zdenerwowanej matki ktora zadzwonila do mnie z pretensjami ze rozpowiadam wszystko co sie dzieje w domu i teraz tamta szuja poza plecami naszydza sie z mojej matki. To mi dalo do wiwatu. A myslalam ze naprawde jest wobec mnie lojalna i szczera... ze mozna sie jej wygadac z problemow i klopotow i nie beda takie informacje o mnie wyplywac do jej matki... teraz widze ze naprawde kazdy czlowiek to szuja i dwulicowa gnida

Gość gość
a coś poważnego nagadałaś? masz się czego wstydzić? To nie przyjaciólka to szuja

Gość gość
Ani trochę nie jest mi Ciebie żal. Ostatnie zdanie Twojego postu świadczy, że sama jesteś gnidą. Zatem masz na co zasługujesz.

Każdy potrzebuje kogoś, komu może się wygadać. To normalne, że poczułaś się zdradzona. Poprosiłaś jej, żeby nikomu nie mówiła o czym rozmawiacie? Nie każdy jest dwulicową gnidą. Ale musisz sama uważać na to z czego i komu się zwierzasz.