Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoprostuNic

Co dalej?

Polecane posty

Gość PoprostuNic

Witam, jestem 20-letnią kobietką i nie mam pomysłu co mogę zrobić żeby zmienić swoją sytułację. Niedawno straciłam pracę, nadal uczę nie mogę pracować w weekendy przez co niesteny jak narazię nie zapowieda się abym miała dostać jakąkolwiek ofertę pracy, do tego jestem samotna i to bardzo i o tą samotność głównie chodzi. Nie mam namyśli tego że pragnę znaleść drugą połówkę, poprostu szukam osób z którymi mogła bym pobawić się, pogadać, wyjść na piwko cokolwiek. Nie mam znajomych wszyscy jakich miałam albo znaleźli partnera i zerwali znajomość, albo odsuneli się i nie są zainteresowani dalszą znajomością. Proszę o jakiekolwiek porady.

Gość jutro będzie futro
Zapisz się na siłownię, rób wszystko dla siebie!!! bądź szczęśliwa :)

Gość PoprostuNic
Bardzo chętnie ale jak już wspomniałam, niestety starciłam pracę i z pieniędzmi krucho, muszę na wszystkim oszczędzać aby jakoś wystarczało z miesiąca na miesiac..

Gość jutro będzie futro
Jest piękna pogoda, wyjdź na spacer, pobiegaj - bądź między ludźmi ! Najgorsze co możesz zrobić to zamknąć się w 4 ścianach :)

Gość Ivan Pieszochodziec
Siedz na kafe i uzalaj sie nad soba

Gość PoprostuNic
Ivan bardzo dziękuje za poradę weznę do serca i postaram się konekwentnie wypełniać te wymogi......

Gość PoprostuNic
Ivan bardzo dziękuje za poradę wezmę do serca i postaram się konsekwentnie wypełniać te wymogi....

Gość Ivan Pieszochodziec
20 lat kobieta cudowny wiek a ty mowisz ze czujesz pustke ze wzgledu na brak kasy ja bym chcial miec te 20 lat i takie zmartwienia jak ty

Gość PoprostuNic
Nie chodzi mi o pieniądze i nie wiem czemu tak pomyślałeś, ja chcę porostu porady co zrobić aby znów wyjść miedzy ludzi i nie być w tym tłumie sama! Bo niestety fałszywych ludzi, i znajomych których mam gdy oni czegoś potrzebują mam dość. Pomyślałam że skoro to forum z poradami to może usłyszę jakieś ciekawe propozycję.