Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwie zakochana ja

kocham kogoś kto mnie nie chce

Polecane posty

Zakochałam się w mężczyźnie który we mnie nie widzi kobiety, tylko uważa za kumpla. Swietnie się rozumiemy, jest mega inteligentny. Chciałabym być znim blisko ale nie wiem jak do niego dotrzeć, on ciągle unika poważniejszych tematów, wszystko obraca w żart. Już nie wiem co mam zrobić, chyba musze o nim zapomnieć tylko jak? :-(.

ogranicz z nim kontakt, umawiaj sie z innymi znajomymi, zajmij sie czyms co cie interesuje. to jak z odchudzaniem, nie ma cud tabletek

Gość gość
zacisnij zeby i skup sie na sobie. z friendzone nie ma wyjscia, a juz na pewno nic sie nie zmieni, jak bedziesz sie starac o niego. ;)

Pewnie musze tak zrobić choć bardzo żałuję. Rok temu rozszedł się ze swoją kobietą, nie wiem o co chodziło ale chyba to mocno przeżył i od tamtej pory z nikim nie jest. Specjalnie nie próbowałam go podrywać ostentacyjnie żebyśmy mogli się poznać jakoś lepiej jako ludzie, ale tak to wygląda że on jest bardzo miły ale jak mu powiedziałam że wiosna idzie i to dobry czas się zakochać to popatrzył dziwnie i nic nie powiedział.

no i pieknie, wiesz co robic. teraz zakoncz temat, a tym samym uzalanie sie.

Dlaczego mam zakończyć temat? Chcę porozmawiac z kims a forum o uczuciach to chyba odpowiednie miejsce na to? Nie masz nic do powiedzenia to nie się nie wysilaj i idź gdzie indziej.