Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna_dziewczyna_27

Wczoraj spotkałam po 4 latach mojego byłego

Polecane posty

Gość Dumna_dziewczyna_27

byliśmy razem 2 lata rozstaliśmy się bo on był śmierdzącym leniem bez pracy, przez dwa lata jej niby szukał, ale mu już pod koniec nie wierzyłam on był we mnie zakochany po uszy i twierdził, że jestem bezuczuciowa, ale też go kochałam :(. Ale wiecie co ? Po tych 4rech latach nic sie nie zmienił dalej bezrobotny mieszka z mamusią, jeździł wtedy takim starym 20 letnim samochodem i wiecie co ? jeździ nim dalej był elegancko ubrany troche wyłysiał, byliśmy na kawie pytał co u mnie itp. Ja teraz pracuje za granicą i zarabiam bardzo dobrze pochwaliłam mu sie i mi gratulował, ale ja sie ciesze, że nie jestem z tym nieudacznikiem mimo, że jestem sama chyba tak jest dużo lepiej :)

Gość gość
Przegrałaś życie. :classic_cool:

Gość gość
to zostaniesz stara pannica?

Gość Dumna_dziewczyna_27
jak zrywaliśmy to mu powiedziałam, że jest człowiekiem bez ambicji i wychodzi na to, że miałam rację nie sądzicie ? Ja bardzo dobrze zarabiam bo miesięcznie ponad 15 tysięcy, oczywiście mu o tym nie powiedziałam ile ale niby sie ucieszył, że mi sie powodzi, ale po rozstaniu żadnego kontaktu nie mieliśmy.

nie rozumiem czemu ma służyć ten wątek.. ok, spotkałaś go, cieszysz się, że nie zostałaś z nim, widzisz, że do niczego przez te 4 lata nie doszedł. no i? dobrze, że potraficie ze sobą porozmawiać, na spokojnie wypić kawę. Po tak długim czasie on wciąż cieszy się z twoich sukcesów, to miłe. w sumie nic innego mu nie zostało.

Gość gość
Zarabiasz 15 tyś, ale co z tego skoro przegrałaś życie? :D

Gość gość
a co robisz za granica ze masz tyle kasy i gdzie?

Gość Dumna_dziewczyna_27
no jak to czemu :) chciałam abyście potwierdzili, że dobrze zrobiłam :) on był w sumie taki ciapowaty romantyk :P potrafił zadzwonić w środku nocy i prawić czułe słówka albo nawet przyjechać mi zrobić masaż :P, ale co z tego skoro taka ciapa życiowa z niego :/

Gość gość
no ciapa bez pracy dobrze zrobiłaś i do tej pory nic nie ma szkoda gadać, a co robisz za granicą ?

Gość gość
A teraz masz murzyna ?

Gość gość
Niedawno opisywał tu swoją historię jakiś koleś-była identyczna,tylko niby to on był tym nieudacznikiem.Pewnie jesteś tą samą osobą i chcesz poznać zdanie innych z innego punktu widzenia ;)

Gość gość
gdzie za granicą siedzisz? ze taka kase masz?

Gość gość
szczerze to trochę jednak żałuję bo on mial wielkiego,żylastego zaganiacza i naprawde wspaniale potrafił zerżnąć.Teraz od 4 lat jestem sama i zaspokajam się paluszkiem:O

Gość gość
jestes tam? pochwal się przy jakiej robocie tyle kasy? taniec na rurce?

Gość gość
tak,nie mogę pisać bod nickiem:O to wyżej ja pisałam masaż erotyczny,taniec ale bez sexu

Gość gość
podszyw spadaj , autorko napisz przy czym jest taka kasa bo tez chce za granice wyjechać a nie tu biede klipac

Gość Dumna_dziewczyna_27
żaden podszyw musiałam zmienić przeglądarke,więc powtórzę jeszcze raz co do faceta-szczerze to trochę jednak żałuję bo on mial wielkiego,żylastego zaganiacza i naprawde wspaniale potrafił zerżnąć.Teraz od 4 lat jestem sama i zaspokajam się paluszkiem:O pracuję jako tancerka+masaż erotyczny czasem ale nie mam uprawnień

Gość gość
no to ty jestes nieudaczniem a nie on no sorry puszczas sie za kase jeszcze dodaj ha ha nie mogę

Gość Dumna_dziewczyna_27
co to to nie i wypraszam sobie bo nawet nie mogą mnie dotknąć:P jeśli jesteś ładna,atrakcyjna to na początek mogłabyś zarobić 6-7 tys

Gość Dumna_dziewczyna_27
tamto to podszywy ! pracuję w firmie rekrutującej pracowników do pracy w Niemczech i Szwajcarii uczyłam się języków pilnie to teraz czerpie korzyści :) a jeźdze tam na tydzień i tutaj jestem np. 2-3 tygodnie jak znajduje chętnych do pracy i znowu tam jade :)

Gość gość
moglabys zalatwic prace?

Gość Dumna_dziewczyna_27
rekrutujemy tylko męźczyzn do prac fizycznych głónie w rzeźni nie wiem czy taka cie interesuje ?

Gość Dumna_dziewczyna_27
nasze biuro mieści si w Hamburgu na St. Pauli.

Gość gość
tak,podaj prosze jakis kontakt,tylko moze byc problem z jezykiem

Gość gość
a skąd jesteś a ile kasy się wyciąga w tej rzeźni?