Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlosy u dwulatek

Polecane posty

Gość gość

Czy Wasze dwulatki też mają rzadkie włosy?

Gość gość
e co ty moja taka ma bujną czupryne długie włoski kręcone

Gość gość
Ja ogoliłam obie córki jak każda z nich miała po ok 8 m-cy i jako roczniaczki już miały normalne włoski.

Gość gość
Moja ma włosy do ramion lekko się kręcą, z tylu głowy ma troszkę gęstsze, ale na czubku głowy ma bardzo rzadkie.. na pierwszy rzut oka nie widać tego się kręcą, ale jak ja czesze to jestem załamana...

Gość gość
Moja ma 3 lata i miała tylko dwa razy podcinane końcówki z tyłu głowy, grzywki przez te trzy lata prawie jej nie ruszałam.... bo nie ma co tam obcinać :( koszmar, cienkie, krótkie włosy i nawet spinki nie mogę zaczepić a o gumce do włosów żeby zrobić kucyki mogę zapomnieć. Zazdroszczę jak widzę dziewczynki nawet młodsze od niej, które mają np. warkoczyki ehh...

Gość gość
moja ma niespełna dwa lata i włoski marniutkie niestety. Blond i delikatne strasznie. O warkoczykach i sponkach mogę zapomnieć niestety.

ciekawe czy to się zmieni, może jest ktoś kogo córa miała na początku takie włoski a później zgęstniały?

Gość gość
moja prawie 2 letnia córcia ma normalne włoski z tyłu podkręcone troszkę szału nie ma podcinam grzywkę bo dość szybko jej rośnie robię jej kucyki które na głowie są max 3 minuty :) moja zmora są kołtunki jak córka wstaje po spaniu z tylu głowy używam spreju ułatwiającego rozczesywanie.