Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mojej kuzynki

Polecane posty

Gość gość

zaczął do mnie pisać. Widzieliśmy się tylko raz (około2miesiące temu) ,kiedy to przyjechała z nim aby zapoznać go ze swoją rodziną.Pisze do mnie od tygodnia codziennie. Głupio sie z tym czuje bo nie wiem o co mu chodzi.On jest Grekiem-moze poprostu chce tak o zwyczajnie pogadać albo inny ma w tym cel. CO powinnam zrobić?

Gość gość
Chce cie wydymac. Chce dymac was obie. Poludniowcy tak mają, zdradzają na potege z kim popadnie, z kobietami, z mezczyznami. 🖐️

Gość gość
sama dalas mu numer? no i pytanie co do ciebie pisze

Gość gość
pisze do mnie na facebooku.pyta sie co u mnie słychac, co porabiam, jak minął mi dzień itd

Gość gość
Pewnie jedzie na stereotypie, ze Polki sa latwe i cie urabia, zeby nastepnym razem zaliczyc. Po pierwsze szanuj sie. Po drugie badz fair wobec kuzynki. Czyli nie odpisuj mu juz wiecej ani slowem.

Gość rakkija
jesteś kuzynką Ewy Chodakowskiej?:D

Gość gość
własnie dlatego ze chce być w porządku wobec mojej kuzynki, zaczęłam sie zastanawiać o co mu chodzi bo troche to dziwne ze sie tak wypytuje co u mnie. Rozumiem raz na jakis czas zagadac co słychac i luz ale to juz jest troche podejrzane. Bez obaw jestem kobietą która się naprawde szanuje i dlatego tez wyłącze czat tylko dla niego,zeby nie widział ze jestem dostępna

Gość gość
Sluszna decyzja. Nie daj sie brac pod wlos.

Gość gość
cos ten koles nieteges, skoro tak ci zawraca gitare jesli sie nie odczepi i zacznie z kolei nagabywac poprzez zwykle wiadomosci na fejsie, to lepiej pogadaj z kuzynka, niech ma swiadomosc, z kim jest w zwiazku