Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto płaci za antykoncpecję?

Polecane posty

Gość gość

- Pigułki, plastry, zastrzyki. Na pół? Tylko kobieta? Tylko facet? " Raz ja raz on"? Ten kto ma kasę? - spirala? Na pół? tylko kobieta? tylko facet? "raz ja, raz on"? Ten kto ma kasę? Za wizyty kontrolne.. Na pół, kobieta? mężczyzna? " raz ja, raz on"? Ten kto ma kasę? - inne: krążki, prezerwatywy(..) na pół? kobieta? mężczyzna? " raz ja raz on"? Ten kto ma kasę? - Naturalne metody wspomagane przyrządami typu " Afrodyta" Na pół? kobieta? mężczyzna? " raz, ja raz on"?

Gość gość
Zamiast uprawiać seks wypij lepiej szklankę wody . Może być na mój koszt.

Gość gość
ale głupie pytanie

Gość gość
znaczy samo się kupuje za kasę mamusi? Z nieba spada? Wstydzicie się napisać że same?

Gość gość
Ja kupuję tabletki, chlopak prezerwatywy.

Gość gość
za antykoncepcje na pol a kazdy sobie za wizyty kontrolne

Gość gość
jako,ze tabletki musialam brac by uregulowac hormony (mozna powiedziec, ze antykoncepcje mam skutkiem ubocznym) tooczywiscie, ze ja ;)

Gość gość
za tabletki place ja, poniewaz chlopak i tak wiecej wydaje na nasze wpolne zachcianki i na moje, to on wydaje kase na dojazdy do mnie, bilety do kina itp a za tabletki placi wtedy, gdy mnie akurat tej kasy brakuje - w takich przypadkach daję mu receptę do wykupienia. No i w takim "układzie" nie czuje sie pokrzywdzona. Pewnie wiele z was uwaza, ze o On powinien sie troszczyc o takie rzeczy, jako dżentelmen nie wypominac mi kasy wydawanej na mnie i tak dalej. Kiedyś jak się jeszcze uczyłam to kupował tabletki mój facet, potem jak zaczęłam pracować to jest tak jak napisałam powyżej i myślę, że jest nam z tym dobrze, kwestia dogadania się a kiedyś i tak ta kasa będzie wspolna bo niedlugo planujemy ślub :P Dobre jest również rozwiązanie płacić pół na pół, jeżeli chlopak nie kupuje osobno gumek a nawet jeśli to też się może czasem do pigułek dorzucić. A jeżeli dziewczyna wcześniej już brała anty na trądzik czy coś to nie znaczy, że chłopak później z tego nie "korzysta" i uważam, że przede wszystkim... jeżeli jest się na tyle ze sobą związanym że chce się uprawiać seks to powinno być się też na tyle otwartym, żeby normalnie o tym porozmawiać i dogadać się tak, żeby obojgu było wygodnie :) bo każda para ędzie miała do tego inne podejście i mimo,. że my powiemy inaczej, Twój chłopak będzie miał swoje zdanie :)

Gość gość
nikt! bo nie stosujemy

Gość gość
Antykoncepcja potrzebna jest kobiecie.Ona korzysta z niej w 100%,a mężczyźni mogą różni ,od potrzeb kobiety.

Gość gość
To wyłącznie sprawa kobiet.Pieniądze może odebrać od faceta w różny sposób,aby mieć na antykoncepcję na bieżąco i nie rozpaczać,że zapomniała kupić.

Gość gość
antykoncepcja to wyłącznie sprawa kobiety?! Boże, faceci, jacy wy ograniczeni!!! Dwie osoby idą do łóżka i obie powinny myśleć o antykoncepcji! Jak kobieta zajedzie w ciąże to co, sama ma zostać z dzieckiem?! A co do kosztów, to sprawa każdej pary indywidualnie. Nie bądźmy tacy wyliczalni

Gość StormofhormonesBlogspotCom
Blog, na którym znajdziecie wiele przydatnych informacji na temat ciąży i wychowania maluszka, w tym listę z wyprawką dla niemowlaczka, porównanie wózków, opinie na temat kosmetyków dla mam oraz suplementów diety. Dowiecie się także jak ciąża potrafi dziewiętnastolatce wywrócić życie do góry nogami. Nastolatka, też może mieć ogromne problemy z zajściem w ciąże ... Do porozmawiania w komentarzach!!! Po wpisaniu w wyszukiwarkę "stormofhormones" na pewno mnie odnajdziecie:)

Gość gość
Nikt . Kochamy sie bez zabezpieczenia.

Gość gość
Rozumna kobieta zawsze jest zabezpieczona jak chce korzystać z sexu.