Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, obsesja na punkcie paczkow

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny , mam problem i to powazny, od 3 dni mysle tylko o paczkach, nie moge przestac,zapycham sie nimi do wymiotow, caly czas mysle o tym jak smakuja jak je jem..mam prawidlowa wage ( 58kg, 176cm), zawsze mialam hopla na punkcie czekolady ,ale tak normalnie raczej, za paczkami nigdy nie wariowalam, nie wiem co mi sie porobilo, nie potrafie o niczym innym myslec, chyba pojde do psychiatry ?? nie moge tak zyc ;((((((((

Gość gość
tak jak w tej chwili, nie jestem glodna w ogole, ale wyjde i kupie chociaz dla jedengo gryza !!!!!! nie mam ochoty na czekolade, kurczaka, po prostu paczek , nie moge sie uczyc, ogladac tv nic!!!

Gość gość
ja nie lubię pączków, wolę czekoladę lub ciastka a aktualnie jestem na diecie więc dooopa, nie wolno mi ani jednego ani drugiego wczoraj skusiłam się i jadłam w kfc.....

Gość gość
potrafilam oduczyc sie jedzenia chleba, mcdonaldy itp itd wcale o tym nie mysle, a od kilku dni non stop paczki paczki paczki , nie wiem co sie dzieje ;(((

Gość gość
jestes w ciazy

Gość gość
nie jestem... ale nie moge tako zyc, nie wiem co robic, kazda minuta ba sekunda to pączki!!