Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam pracy w domu!

Polecane posty

Gość gość

Poszukuje pilnie pracy w domu. Mam roczne dziecko i sporo wolnego czasu wieczorami, chętnie poświęce ten czas na pracę. Może potrzebna komuś pomoc w pracach biurowych, albo do wprowadzania danych do komputera?:) Jestem z Łodzi.

Gość gość
ty chyba żartujesz??? tysiące osób by chciało taką robotę, nawet po znajomości ciężko o taką. w domu to ty możesz sobie dodatkowo jakieś dziecko wziąć pod opiekę albo wieczorami ulotki poroznosić.

Gość gość
dokładnie:-) weszłam z ciekawości że jest jeszcze ktoś taki że wogóle nie ma pojęcia o sytuacji na rynku pracy. Ale próbuj- do odwżnych świat należy

Gość gość
ale zastanow sie jaka niby pomoc w pracach biurowych moze byc z dzieckiem w domu... i jakie wg Ciebie dane sie wprowadza do kompa? taka praca to byla z 10lat temu, teraz dane wprowadza sie na biezaco umiesz cokolwiek? masz jakies doswiadczenie, umiejetnosci?

Gość gość
O tych ulotkach nie pomyślałam dzięki :D posiadam mgr z pielęgniarstwa, przed ciążą pracowałam na onkologii dzieciecej ale na umowe zlecenie. Jak mały podrośnie to pójde na cały etat. Wysylam cv chociaż na parę dyżurów w mc ale ciezko jest.

Gość gość
maz niech zarobi

Gość gość
No mąż pracuje pracuje, ale ja też chce mieć "własne pieniadze" :):P

Gość gość
a musisz sie prosic o pieniadze na podpaski?

Gość gość
dziecko do żlobka a ty do pracy. W marketach teraz przyjmują z mgr. Bedziesz miec swoje pieniadze . czas wypełniony.

Gość vielijja
dawaj d. u. p. y. zostań domową d. i. w. k. ą.

Gość gość
Nie chce go oddawać do żłobka bo będzie chorował. Od listopada dopiero mam zamiar iść na cały etat.

Gość gość
Gosc z 16:11 otóż ja pracuje w domu przy 2 dzieci... 3,5 roku i 2 miesiace. Pracuje tak od urodzenia 1 dziecka i da sie. Prowadzę biuro firmy (nie swojej), fakturowanie, korespondencja, kadry, rozliczenia, zestawiwnia i wiele innych. Nie twierdze ze przy dzieciach to latwe, ale nie niemozliwe.

ale sobie na Tobie używają... żenada... siedzisz w domu - wyzwą od leni, chcesz pracować - wyśmieją...

Gość gość
to Ci pozostaje opieka nad dziecmi w domu nie ma takiej pracy w domu o jakiej Ty mowisz wiem to, bo... pracuje w domu

Gość gość
do marketu to sie brzydzi isc a pieniadze by chciala . chyba maz przykrecil kurek z kasa bo na glupoty wydawala

Gość gość
ssij k************* a. psu.

Gość gość
Ja nie biorę tego do siebie i śmieszą mnie niektóre komentarze ludzi tutaj. Świadczy to tylko o nich. Człowiekowi nie dogodzisz i tak źle i tak niedobrze.

Gość gość
Na prawde kobiety smieszne jesteście. Spróbuj dac ogloszenie w necie o możliwości prowadzwnia biura w domu, a noz sie uda. Ja juz tak pracuje 3,5 roku. Zarabiam wiecej niz zarabialam dojeżdżając do pracy 30 km :-/

Gość gość
O fajny pomysł, dużo czasu zajmuje ci taka praca dzienie?

Gość gość
wkładaj sobie ogórki w o******ce na czatach

Gość gość
jesteś szmata

Gość gość
Nie jestem śmieszna, tylko od lat pracuję w domu i nie spotkałam się by taką pracę oferowano osobom bez doświadczenia, a na pewno nie wieczorem, bo trzeba też odbierać telefony

Gość gość
do roboty idz fizycznej najlepiej a nie w domu sie o******lasz

Gość gość
Sorry osoba z doświadczeniem i wykształceniem to co innego niż pielęgniarka chcąca wykonywać taką pracę. Kiedyś przyszła do mnie do firmy dziewczyna, tez z małym dzieckiem, która właśnei chciała wykonywać taką pracę. Była po pedagogice ale stwierdziła, że sobie poradzi bo w jej opinii to nie mogło byc takie trudne. O 8 następnego dnia dostałam telefon, że nie może sobie poradzić wprowadzeniem danych do Super Księgi Podatkowej. Rozwiązałam z nią umowę o dzieło bo za dobre chęci płacić nie będę

Gość gość
Wszystko zalezy czym zajmuje sie firma i jaki system pracy odbierzesz. Na poczatku jak firma sie rozwijala a ja mialam 1 dziecko pracowalam 1 dzien w tygodniu ale od rana do wieczora. Teraz przy 2 dzieci i 7krotnie wiekszej ilosci obowiazkow pracuje praktycznie codziennie, z tym ze w miedzy czasie normalnie sprzatam, gotuje, zajmuje sie dziecmi. Czasem Wychodzi 2-3h dziennie czasem pracuje jeszcze.dlugo.po tym jak dzieciaki zasna ;-) Wszystko zalezy od tego ile pracy jest w danej chwili.

Gość gość
moze chodz po domach i myj d**y starym dziadom? teraz to jest trendy na kafe bo ludzie nie chca sie zajmowac chorymi rodzicami

Gość gość
Ale powiem szczerze ze czasem wolalabym wyjsc z domu na 8h niz pracowac z 2 lobuziakow na glowie :-P

Gość gość
moze rozkladanie towarow po nocach w marketach? Na podpaski starczy/

Gość jestem facetemm
pewnie że się da pracować w domu, ja mam dziecko 8 miesięczne i tak mam, pracuję jako copywriter i informatyk. Ale trzeba mieć trochę umiejętności albo zdolności do pisania.