Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greeneyesuk

Kochanek Arab z Kataru

Polecane posty

Mam już całkowity mętlik w głowie. Tak mam kochanka i wiem ze to złe. O mężu pisać nie będę aczkolwiek powiem ze wydaje mi się ze poslubilam przyjaciela i nie jestem w nim zakochana. Zakochalam się w Arabie! Zaczęło się to tak ze on często przebywa w miejscu mojej pracy i ja od ponad pół roku podkochiwaliśmy się w nim lecz nigdy się nie odważyłam dać jakiś sygnał. Znalazłam go na Facebooku i nieumyślnie nacisnelam i zaprosilam go do znajomych :/ po jakiś 10 minutach on napisał mi wiadomość : omg nie mogę w to uwierzyć! Znalazłas mnie i zaprosilas :) pózniej pisaliśmy cała noc praktycznie i on przyszedł do mojej pracy następnego dnia. Tak się zaczęła nasza historia... On mi wyznał od początku naszego pisania ze był we mnie zakochany od roku ale gdy się dowiedział ze jestem mężatką to wtedy się odsunął. I tak było bo jak sobie pomyśle to tak nagle on przestał przychodzić. Może raz w tygodniu go widziałam... Teraz ja odwzajemniam ta miłość! Jestem w nim szalenie zakochana. Spaliśmy ze sobą ale wtedy gdy ja wiedIalam ze go kocham. Nie doszłoby do stosunku gdybym kogoś nie kochała. Rozmawialismy na temat bycia razem i co mnie boli to jest to ze on mówi mi ze my nie możemy być ze sobą w stałym związku, bo jego rodzice wybiorą mu żonę z Kataru za jakieś 4 lata jak skończy studia i zacznie budować swoją materialna przyszłość. Tak on jest studentem ma 24 lata ja jestem starsza o 2 lata od niego. Ja wiem ze on mnie kocha ja porostu to czuje i widzę w jego oczach. Ja nie jestem szczęśliwa w moim małżeństwie i chciałabym odejść lecz nie chce zranić męża. Wiem już na to za późno bo zdradzam go kiedy tylko czas mi na to pozwala. Mój kochanek zna moja sytuacje i z naszych rozmów wynika ze on by chciał abym rozwiodła się z mężem i była niezależna. Powiedział mi ze mnie kocha i nie chce mną się dzielić. Ale my nie będziemy ze saba w związku jak normalni ludzie. Ja tu z nim teraz jak on studiuje a po studiach on wróci do swojego kraju i cedzimy się widywać kilka razy na rok? Czy ktoś miał podobne sytuacje... ??

Gość gość
ma dobry materac na cwiczenie seksu, zeby pozniej swoja zone zadowolic.

Gość 0 Terenia 0
Greeneyesuk "Znalazłam go na Facebooku i nieumyślnie nacisnelam i zaprosilam go do znajomych :/ po jakiś 10 minutach on napisał mi wiadomość : omg nie mogę w to uwierzyć! Znalazłas mnie i zaprosilas" Mhm jasne :O Jak można przypadkowo dodać kogoś do znajomych? Zresztą cały ten wątek to jedna wielka prowokacja 💤 Następnym razem postaraj się bardziej 😴

Gość gość
to zwiazek bez przyszlosci wkoncu zostaniesz sama bez meza i bez kochanka.

Gość gość
Widzisz tylko to, co chcesz widziec. Nie wmawiaj sobie, ze tez sie zakochal, araby wskakuja na wszystko to co sie rusza i na drzewo nie s*******a ;) Poza tym, jak mlozesz z jakims brudnym arabusem??? Przynosisz tylko wstyd nam bialym kobietom, i przez takie jak ty, jestesmy obrazane przez asfaltow i innych przysymionych :-o

Gość gość
No i tak, ty masz sie rozwiesc z mezem, aby on mogl cie posuwac kiedy zechce., ale on to moze sie pozniej ochajatac z jakas inna arabuska. uciekaj!!!

Gość gość
ARABOWIE przewaznie nadaja sie tylko do sexu PRZYNAJMNIEJ WYKORZYSTAJ go do sexu ,egzotyczny obrzezany penis do czasu ,do czasu fajna rzecz :)

Gość gość
Bardzo milo z jego strony, ze od razu powiedzial ci prawde o swojej sytuacji z ustawiona zona itd. I tak wlasnie bedzie. Ty nie masz z nim szans na zaden trwaly zwiazek na dluzsza mete. On jest doroslym czlowiekiem, i jesli jego uczucie wobec ciebie byloby wystarczajaco silne, to moglby olac dyktature rodziny i zwiazac sie z toba. Jesli z gory ci zapowiedzial, ze zamierza postapic zgodnie z wola rodziny, to juz zacznij sie oswajac z mysla o tym, ze niedlugo juz sie nie bedziecie znali. Arabom na wyjezdzie bardzo latwo przychodzi zakochiwanie sie w kobietach z zachodu, bo to jest jedyna okazja zeby zaznac zakazanego owocu i wyszalec sie zanim zaangazuja sie na powaznie w zycie rodzinne z zona wybrana im przez rodzicow. Pomysl racjonalnie i potraktuj te znajomosc jako fascynujaca przygode, ktora dzis dostarcza ci wiele przyjemnych chwil, ale juz niedlugo pozostanie tylko wspomnieniem. Sama sie przekonasz, ze ci przejdzie jak tylko dowiesz sie, ze on poslubi inna kobiete i bedzie mial z nia jedno dziecko po drugim.