Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszekzmarchewka

Jednak SN lepsze jak CC szok

Polecane posty

Gość groszekzmarchewka

http :// dziec i.pl/kat ,1033565,title, Sposob-urodzenia-wplywa-na-pozniejsze-problemy-z-waga,wid,16469786, wiadomosc.html

Gość gość
ciekawy artykuł,

Gość gość
W*********j.Chcesz znów kłótni na forum?Niech każdy rodzi jak chce głupia wywłoko

Gość gość
Ja mam w rodzinie pediatre i mówi ze tylko sn,cc jest zle dla dziecka patrzac w jego pozniejsze zycie.

Gość gość
Przecież każdy mądry wie że sn.Moja ginekolożka tak rodziła co mnie bardzo to zdziwiło,bo naczytalam sie na kafeterii jak cesarki pisaly ze lekarki rodza tylko przez cc ,a to g***o prawda.

Gość gość
Co za beznadziejny artykulik. Gdzie źródło tych rewelacji?? x Logiczne jest że jak się przeanalizuje dane z cesarek i sn to taka zależność będzie, bo wskazaniem do cc są często przypadki, które same przez się predestynują do otyłości, jak choćby duża masa urodzeniowa! Porównania takie nie mają sensu. Jedynie badania pomiędzy sn a cc NA ŻYCZENIE mają sens!

Gość gość
najlepiej sn jeśli nie ma wskazań do cc jeśli są wskazania do cc to oczywiście cc :)

Gość autorka tematu tego
byłam pewna że to brednie, ze to zazdrosne matki które miały powikłania po sn ze złości propagują to