Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula23uk

pierwszy cykl z clo i brak efektu :(

Polecane posty

Gość paula23uk

Witam wszystkie kobietki :) Niestety po pierwszym cyklu z clo nie zaszlam w ciaze. Dzis 33 dzien cyklu a @ brak. Test negatywny nie pozostawia zludzen. Ginekolog powiedziala zeby brac luteine podjezykowo i drugi cykl z clo. Niestety nie mam mozliwosci monitorowania poniewaz mieszkam za granica. Pozostaja testy owulacyjne i mierzenie temperatury. Jest mi strasznie smutno bo juz od listopada probujemy bez rezultatu. Pocieszycie?

Gość paula23uk
:) :) :) ;) ;)

Gość gość
ja cię proszę, od listopada i Ty już się załamujesz?? daj spokój. Wyluzuj i tyle. Zrobiłaś chociaż badania hormonów?

Gość paula23uk
Tak wszystkie w porzadku. Usg tez nic nie pokazalo. Dowiedzialam sie tylko ze pecherzyki sa ale zaden z nich nie jest dominujacy. Mysle czy nie odlozyc clo na jakis czas i najpierw nie wyregulowac sobie @ z luteina. Zawsze mialam nieregularne cykle. Od listopada wystapila u mnie tylko jedna miesiaczka i to jeszcze wywolana luteina. Martwi mnie to bardzo.

Gość gość
po pierwsze nie bierze sie clo bez monitoringu, bo nie wiesz wtedy jak lek na Ciebie działa i czy nie robia się torbiele, a jeżeli takowa się pojawia to poinno się stanowczo odłożyć lek dopóki torbiel sie nie wchłonie, a po drugie jeżeli cierpisz na nieregularne cykle, to byc może masz pco, więc nie do konca chuba te badania hormonów są ok, lekarz sprawdzał tsh, fsh, lh, ft3, ft4?

Gość paula23uk
Tak mialam wszystkie te badania zrobione i wszystkie byly ok, przynajmniej moja ginekolog tak mowila. Dzis jestem w 13 dniu cyklu i test owulacyjny (urzywam digital clearblue) wyszedl pozytywny. Od razu zabralismy sie do roboty. Mam nadzieje ze tym razem sie nam poszczesci :) i ze te testy sa wiarygodne poniewaz dostalam clo tylko na dwa cylke i teraz bede w Polsce dopiero w lipcu.

Gość gość
w życiu nie brałabym clo bez monitoringu